פנקוטה של מסעדת גורדוס // צילום: גל קולוג

מסעדת גורדוס ממשיכה להשחית

גדול יותר, מלא יותר, נוטף יותר: המסעדות ממשיכות להפוך את המנות שלהן למופרזות ומוגזמות • וגם, בראסרי חדש בנתניה

מסעדת גורדוס "משחיתה" את הקיץ

מסעדת גורדוס מזוהה עם תפריט מוגזם ומופרז שלעיתים אף מעורר מחלוקת. בתחילת הקיץ, צילומי הקינוח השערורייתי שהוגש במסעדה באסלה, זעזע את הרשת והעלה את המסעדה אל הכותרות. גורדוס, אשר מתפארת בגישת נהנתנות ושחיתות, השיקה כעת תפריט קיץ ובו מנות גדולות מן הרגיל, נוטפות שומן, גדושות סוכר ועתירות רטבים ותוספות.

המבורגר "חום יולי אוגוסט" של מסעדת גורדוס // צילום: גל קולוג

בין המנות החדשות בגורדוס אשר יצטרפו לתפריט הקיים:

"חום יולי אוגוסט" - המבורגר סופר מושחת: רול גבינה מותכת על הפלנצ'ה במילוי מק אנד צ'יז ורוטב צ'דר. 75 שקלים.

"פלאפל אטומי": פלאפל קראנצ'י של גבינה בולגרית עם זיתים על המבורגר 220 גרם בתוספת רוטב פסטו וירקות.

75 שקלים.

פנקוטה על סטרואידים: פנקוטה על סירת מרנג, עם קצפת מנגו טרי ורוטב שוקולד לבן ופסיפלורה.

65 שקלים.

מסעדת גורדוס, מתחם לה פארק, שדרות ירושלים 222, חולון, טלפון: 03-773-3366

מסעדת "פטיסייר" במעלות תרשיחא עם תפריט קיץ חדש ומרענן

מסעדת "פטיסייר" הצפונית חוגגת את הקיץ בסימן מתוק ומציעה תפריט מתוקים שגם הוא, ברוח התקופה, מוגזם למדי. קינוחי המסעדה בסגנון "עשה זאת בעצמך" מחולקים למגוון מאפים, רטבים, ממרחים ותוספות. כל לקוח מרכיב לעצמו מנה בהתאם לטעמו, במחיר בסיס של 49 שקלים לשני רטבים ושתי תוספות.

מנת "באבל לוז" של פטיסייר // צילום: מסעדת פטיסייר

בין המאפים החדשים ניתן למצוא סירת פבלובה וקוקילידה, בנוסף לממרח קינדר מיוחד.

כמו כן, תוצע מנת הספיישל החדשה בשם "באבל לוז", שמורכבת מוופל באבל, גלידת וניל, קרם וניל, קצפת, ממרח קינדר, ממרח נוטלה, פררו רושה והרשיז.52 שקלים.

עוד חידושים שנכנסו לתפריט הן מנות קיציות וקלילות כמו: סלט איטלקי קראנצ'י עם טונה, פסטה פוזילי טריקולור, אגוזי מלך, בצל סגול, עגבניות שרי, מלפפון, זיתים שחורים ועלי בזיליקום ברוטב פסטו איטלקי. 56 שקלים.  

פיצת שחיתות ברוטב שמנת, פטריות, גבינת פטה 5%, מוצרלה ועלי בזיליקום. 42 שקלים.

בצמוד למסעדה ממוקמת משחקייה, להנאת הילדים טרם הארוחה או אחריה, והמקום נגיש לנכים. 

המסעדה זוכה לתמיכה של המיזם הפילנתרופי "אוצרות הגליל", אשר ייסדה אשת העסקים רעיה שטראוס בן דרור. המיזם מקדם עסקים וכלכלה בתחום התיירות והקולינריה בגליל המערבי, במטרה לאפשר לכל אחד לתכנן חופשה בהתאמה אישית.

רחוב כליל החורש 1, מעלות תרשיחא.

לפרטים והזמנות: אתר אוצרות הגליל, טלפון: 077-2309952

נתניה מתחדשת עם בראסרי חדש

The Butler – בראסרי ים תיכוני חדש נפתח בשמחה ובששון בימים אלה בנתניה, עיר שהופכת אט אט למוקד קולינארי מדובר.

הבראסרי הכשר ממוקם במלון הבוטיק "מדי טרה" בעיר, ממש בצמוד לשפת הים. בתפריט תוכלו למצוא מנות ים תיכוניות כמו מגוון דגים, סלטים ופסטות בעבודת יד במחירים נגישים.

סלט בוראטו של The Butler // צילום: בן פרדימן

בין המנות המוצעות: 

סלט בוראטו: עגבניות שרי צבעוניות, בזיליקום , פלפל חריף, סלסת עגבניות וקרוטונים וגבינת בוראטה איטלקית. 48 שקלים.

סלט עלים: רוקט אנדיב, פירות העונה, אגוזי לוז מקורמלים ווינגרט הדרים. 49 שקלים.

ארנצ'יני: כדורי ריזוטו, מוצרלה וקרם עגבניות פיקנטי. 42 שקלים. 

פילה סלמון צלוי: סלמון עם פירה ורוטב יין לבן, עם גרמולטה הדרים. 79 שקלים.

סינייה מוסר ים: פילה דג, טחינה, בצל מטוגן, חציל קלוי, צנונית, בצל סגול ועשבי תיבול טריים. 58 שקלים. ריזוטו פטריות: פטריות שמפיניון ופטריות יער עם ממרח כמהין וטויל פרמזן. 58 שקלים.

שדרות ניצה ,20 נתניה

טלפון: 09-9737333

כשר חלבי, בהשגחת הרבנות נתניה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...