השף רנה דרזפי (משמאל) ב"נומה", קופנהגן | צילום: רויטרס

המסעדה הטובה בעולם "נומה" פותחת פופ-אפ בניו יורק

"נומה", המסעדה הטובה בעולם, תפתח בקרוב פופ אפ בניו יורק, שיאפשר לכל אלה שלא הזדמן להם לפקוד את המוסד הקולינרי שבקופנהגן, דנמרק, לדגום ממטעמיו בתפוח הגדול. החיסרון היחיד: זה יהיה קצר וזריז. כל הפרטים

מסעדתו של השף רנה רדזפי "נומה" הממוקמת בקופנהגן, נבחרה למסעדה הטובה בעולם בסקר 50 המסעדות הטובות בעולם של מגזין רסטורנט, ומחזיקה מאז ספטמבר 21 בשלושה כוכבי מישלן. פותחת פופ-אפ בניו יורק במשך חמישה ערבים בלבד, בין 16 ל-20 במאי.

הפופ-אפ יארח מדי לילה רק 50 סועדים בני מזל שהצליחו לשריין מקום. מעבר לכך, האפשרות תהיה זמינה רק למחזיקי כרטיס אשראי מסוג אמריקן אקספרס, המנויים לתוכנית ה-Global Dining Access שלה.

ניו יורק, צילום: getty images

ובכל זאת, בשביל מי שיספיק להגיע וגם בשביל אלה שמוכנים לחלום, זה מה שיקרה שם: מפעל מתכת לשעבר, הממוקם ברחוב ברידג' 26 שבברוקלין, יוסב לחלל שיזכיר עד כמה שניתן את מעצמת כוכבי המישלן הדנית, בזכות עיצוב סקנדינבי מינימליסטי והרבה צמחייה רעננה.

ומה לגבי האוכל עצמו? ובכן, רנה רדזפי, השף שמנהל את נומה, יעלה על מטוס לניו יורק ויפקח גם על הפופ אפ. הוא יגיש ארוחת טעימות הכוללת, בין השאר, דגה טרייה, בשר מקומי ותוצרת חלקאית שנלקטה מדי יום משוק יוניון סקוור הידוע. המחיר: 700 דולר לאדם, כולל יינות שהותאמו למנות בקפידה על ידי הסומלייה הראשי של נומה, מאדס קלפה.
"אנו נרגשים להביא את היצירות של נומה לניו יורק ולחלוק אותן עם הסועדים הכי נלהבים ומלאי תשוקה בעולם", אמר רדזפי. "שיתוף פעולה מסוג זה הוא דבר נדיר מאוד". חושבים שתספיקו להגיע? מכירת הכרטיסים תחל ב-27 באפריל ב-12 בצהריים שעון ניו יורק (5 בבוקר, שעון ישראל). בהצלחה ובתיאבון.

פורסם לראשונה במגזין Food&Wine

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...