The Paz Band | Never Far
להקת הרוקנרול הנהדרת חוזרת עם סינגל ראשון מתוך אלבום קונספט חדש שייצא בקרוב. האלבום, בהפקת ניר הורוביץ ועומרי סקופ, יציע למעריצי הלהקה הנאמנים מסע בין אלמנטים של פסיכדליה, סול ורוק עוצמתי, כמתבקש מהלהקה שמצליחה לחבר באופן מופתי בין להקות הרוק הגדולות מהסבנטיז, הפקה סטייל שנות האלפיים ואווירת ג'ניס ג'ופלין חיה וקיימת בזכות אחת הזמרות המוכשרות בישראל בתחום הבלוז-רוק, גל דה פז.
הסינגל החדש תופס את המאזין לא מוכן, עם בנייה איטית ומדויקת של דרמה, שמתפרצת כמתבקש בסיום השיר, עם עוד ביצוע ווקאלי איכותי ברמה אוניברסלית של דה פז. דריסת רגל אירופאית כבר יש לה, ועם יציאת "Never Far" עושה רושם שזו היתה רק ההתחלה.
מופע ההשקה לאלבום יתקיים במועדון הבארבי, בתאריך 3.1.19. לא כל עשרות אלפי מעריצי אירוסמית' שנותרו המומים מהחימום הכי טוב שאפשר היה לבקש להופעה בקיץ 2017 יכנסו במועדון התל אביבי, אז מומלץ להכין כרטיסים מראש.
דה פז בנד // צילום: אילנית תורג'מן
Hu Alla | יוסי פיין ובן אילון
הקונספט "מסע מוזיקלי" נשמע כמו קלישאה חרוכה, אך אין תיאור מתאים יותר לתאר את הפרויקטים של יוסי פיין, כל אחד מהם מסע לעולם חדש, רוויי חיבורים מוזיקליים מרתקים ומקוריים. הפעם לוקח אותנו פיין לטיול שורשי במדבר כחול, כשם האלבום המשותף לו עם מאסטר התיפוף האפריקאי בן אילון, "Blue Desert". החידוש מבחינתו של פיין, שידוע כבסיסט מוכשר, הוא התמקדות דווקא בגיטרה ככלי מרכזי, לצד שירה מרימה.
הקליפ (עריכה ואפטר: דודו ואזנה), אומר הצמד, בא להעביר את האנרגיות והפאן של האלבום המיוחד. לגבי השיר, יוסי מסביר כי "הוא מדבר בשפה שאפשר להבין גם בעברית וגם בערבית, והביטוי 'עלה מעל כולם' נתון לפרשנותו של השומע". במקרה הזה, כמו בהרבה מהפרויקטים של פיין, הפרשנות עוברת דרך הרגליים.
מופע ״חנוכת האלבום״ ויום הולדת ליוסי יתקיים בתאריך 4.12.18 במועדון האזור, תל אביב.
יוסי פיין ובן אילון // צילום: Peter Vit
• הצצה מרהיבה ליחידות צה"ל המובחרות
• בון ג'ובי נגד קרדשיאן: "כוכבת פורנו"
• ג'יג'י חדיד פתאום בעד ישראל?
העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!