אישה הטוענת כי הותקפה מינית על ידי הראפר שון "דידי" קומבס תיקנה את תביעתה בבית המשפט, והוסיפה טענות שהותקפה גם על ידי הראפר ג'יי-זי, במסיבה שלאחר טקס פרסי המוזיקה של MTV בשנת 2000, כך דווח הלילה (בין ראשון לשני) ב-CNN.
התביעה הוגשה במקור נגד קומבס באוקטובר, אך ביום ראשון האישה הוסיפה את שון קרטר, הראפר ואיש העסקים הידוע בכינויו ג'יי-זי, כנתבע בתביעה האזרחית. קרטר הוא הידוען הראשון שהואשם בתקיפה מינית בקשר לקומבס.
בהצהרה שהועברה ל-CNN, קרטר כינה את ההאשמות "כה מזעזעות בטבען, שאני מפציר בך להגיש תלונה פלילית, ולא אזרחית! כל מי שיבצע פשע כזה נגד קטינה צריך להיות מאחורי סורג ובריח, האם לא תסכימי?".
קומבס הואשם בסחר בבני אדם, קשירת קשר לסחיטה ועבירות הקשורות לזנות. קומבס הכחיש את האישומים והכחיש כל מעשה פסול בכ-30 תביעות אזרחיות שהוגשו נגדו.
האישה, המכונה ג'יין דו, טוענת שהייתה בת 13 בזמן שלכאורה הותקפה על ידי קומבס וקרטר במסיבה שלאחר טקס פרסי המוזיקה לפני 24 שנה. האישה טוענת שהחלה להרגיש סחרחורת לאחר ששתתה משקה במסיבה. האישה טוענת שקרטר אנס אותה ראשון, ואחריו קומבס. עוד היא סיפרה שהיכתה את קומבס וברחה מהמסיבה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו