בטי ווייט | צילום: אי.פי

סוכנה של בטי ווייט מגיב למתנגדים: "היא לא התחסנה בבוסטר בכלל"

למרות שהלכה לעולמה בשיבה טובה (מאוד), מתנגדי חיסונים קבעו כי לבטח מדובר באשמת החיסון • כעת סוכנה של השחקנית המנוחה החליט להתייחס לדברים

לאחר ניסיונות של אנשים ברשת לקבוע כי בטי ווייט מתה כתוצאה מחיסון נגד קורונה, נציג מטעמה מבהיר: "בטי מתה בשיבה טובה".

נטייתם של מתנגדי החיסונים (וחובבי הקונספירציות) בימים אלה היא לקבוע כי מותו של אדם צעיר קשור באופן ישיר לחיסון הבוסטר. אבל כעת נראה שגם מותם של קשישים בגילאים מופלגים הוא הזדמנות טובה להפיץ מידע שגוי. לאחר מותה של השחקנית האגדית בסוף השבוע האחרון, שבועות בודדים בטרם מלאו לה מאה שנות קיום, היו מי שקבעו כי סיבת המוות קשורה באופן כלשהו לחיסון המפורסם בעולם.

אך ג'ף וויטג'ס, סוכנה של ווייט וחברה הקרוב, הבהיר בראיון ל-NBC ניוז כי מדובר בלא יותר משקרים, מידע לא מבוסס ופוליטיזציה של מוות. "להבנתי, אלה היו נסיבות טבעיות. היא מתה בשנתה, במיטתה. זה עד כדי כך פשוט", אמר וויטג'ס. "בטי לא הייתה חולה. לא היה לה דבר. אנשים מפיצים שמועה שהיא קיבלה את הבוסטר ב-28 בדצמבר ושהיא חוותה תופעות לוואי. היא לא התחסנה בבוסטר בכלל. הם מנצלים את המוות שלה לסיבות פוליטיות ועדיף שהם לא יעשו זאת, מכיוון שהיא לא הייתה טיפוס כזה בחייה".

וויטג'ס סיפר ל-NBC כי הוא ביקר את הכוכבת המבוגרת בביתה כחודש לפני מותה וראה שהיא "צלולה", אך מעט תשושה פיזית. "צחקנו. חוש ההומור שלה עוד נותר", אמר.

ווייט הלכה לעולמה בסוף השבוע האחרון, כשהיא מותירה אחריה קריירה מפוארת ומיליוני מעריצים. ב-17 בינואר, יום הולדתה המאה, ייצא לאקרנים בארצות הברית סרט תיעודי העוסק בחייה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...