הקומיקאי ומנחה הטלוויזיה הוותיק זוכה פרס האמי ג'יי לנו נפצע באורח חמור לאחר שנכווה בפניו משריפה שהתלקחה ברכבו, כך דווח הערב (שני) באתרי בידור בארצות הברית.
על פי הדיווחים, לנו בן ה-72 היה במוסך בלוס אנג'לס שבו הוא מאפסן את רכבי האספנות הרבים שלו, כשלפתע אחד מהם עלה באש מבלי שהיו לכך סימנים מוקדמים. עוד דווח כי הלהבות פגעו בצד השמאלי של פניו של המנחה האמריקני, אך אלה לא פגעו בעיניו ובאוזניו.
לנו באירוע התרמה, בחודש שעבר // צילום: איי.אף.פי.
לאחר האירוע, לנו פונה באמבולנס לבית חולים סמוך, שם אושפז. בשל הפגיעה, הוא נאלץ לבטל את האירועים שבהם היה אמור להשתתף בשבוע הקרוב, אחד מהם היה אמור להתקיים הערב.
בתגובה שלנו העביר לאתר הבידור האמריקני "דדליין", הוא אמר כי הוא "נכווה בצורה קשה מהשריפה, אבל אני בסדר. פשוט אצטרך שבוע או שניים כדי לחזור לעמוד על רגליי".
לנו ידוע בעיקר כמנחה של תוכנית האירוח המצליחה "The Tonight Show" ברשת הטלוויזיה NBC במשך כמעט 22 שנים, משנת 1992 ועד 2009, אז הוא פרש מהנחייתה כדי להנחות תוכנית אירוח משלו. לאחר שזו כשלה, הוא חזר להנחות את התוכנית אותה עזב זמן קצר קודם לכן, החליף את קונאן או'ברייאן בצעד מעורר מחלוקת – ונשאר בתפקיד עד לפרישתו הסופית ב-2014, אז הוחלף על ידי ג'ימי פאלון.
מאז פרש מהנחיית התוכנית, לנו, שידוע כבעל אוסף מגוון של יותר מ-180 רכבים משלל סוגים, הוא הנחה תוכנית העוסקת בנושא האהוב עליו כל כך – רכבים, שהסתיימה בשנה שעברה. מאז, הוא מנחה את השעשועון "You Bet Your Life".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו