יובל מעתוק. צילום: מיכאל טומרקין

"נראית עם פיגור שכלי כמו אח שלה": המתקפה המחרידה על יובל מעתוק והתגובה של יענקי

זוכת "האח הגדול" ביקשה להתייחס למתקפה קשה ומזוויעה שחוותה מצג גולשת התומכת בסתיו קצין • ומה היה ליענקי, חברה הטוב, לומר בעניין?

אמש (שלישי) בשעת לילה מאוחרת למדי, פרסמה יובל מעתוק סדרת סטוריז בחשבונה באינסטגרם, בה שיתפה את העוקבים בהודעות וטקסטים נוראיים שנכתבו לה ועליה מצד גולשת שאת שמה בחרה שלא לחשוף. אותה גולשת עלבה במעתוק באופן קשה וקונסיסטנטי כשהזכירה את הפיגור השכלי ממנו סובל אחיה קובי. בנוסף, בשלל הזדמנויות גידפה וקיללה אותה.

ההבטחה של יובל מעתוק (ארכיון)

"עוקבים יקרים שלי, היום היה לי יום עמוס ומלא בעשייה. אבל יש משהו שאני סוחבת איתי מהבוקר ואני רוצה לשתף אתכם", התוודתה. "יש תגובות רעות, תמיד יהיו, אבל יש תגובות של רוע טהור כזה שאי אפשר לעבור עליו בשתיקה מבחינתי. אני מצרפת לכם מקבץ תגובות ממישהי אחת שדרך אגב לא הגיבה מבדוי", ציינה מעתוק. "היא מגיבה מהפרופיל האמיתי שלה, והעלתה סטורי עם תמונה שלי מהפרופיל האמיתי שלה. בכל זאת בחרתי למחוק את השם שלה מפאת הכבוד שיש לי לעומתה.

יובל מעתוק ואחיה התאום, צילום: ללא קרדיט

"התגובות שהיא הגיבה מזכירות לי שהזכייה והגביע שלי הם גם של קובי ושעשיתי את זה למענו. אני משתפת את הרוע הזה כי אני רוצה להעלות שוב את המודעות לכך ש'פיגור' ו'אוטיסט' הן לא קללה", הסבירה.

בסטורי הבא, כפי שהבטיחה, צירפה מעתוק צילומי מסך של ההודעות הנוראיות: "נראית עם פיגור שכלי כמו אח שלה", יש לך פיגור כמו לאח שלך, אה?", "תישרפו שניכם אמן". באחת התגובות הוסיפה אותה גולשת לקלל גם את חברה הטוב של מעתוק, ליאל קוצרי. "שמן מסריח", כתבה. "תיחנקי את וההומו השמן שלך, יא מכוערת, יא מסריחה, יא עציץ. הלוואי שהכסף שלך יילך לסמים ודברים רעים".

בסטורי נוסף שיתפה יובל בסטורי שהעלתה אותה גולשת לחשבונה על רקע תמונה שלה. "מאוכזבת מהעם שלי שבחר באישה מכוערת עם פיגור שכלי כמו אח שלה לזכות. סתיו, את מלכה". על כך הוסיפה מעתוק את התגובה: "רוע טהור שעוד לא נתקלתי, ובכל זאת מחקתי את השם שלך", ציינה.

העניין זעזע גם את חברה הטוב של מעתוק, יענקי גולדהבר, שהעלה סטורי בחשבונו בו התייחס להודעות הקשות. "לא יכול ללכת לישון! כאדם שמכיר טוב מאוד את יובל, אני יודע בוודאות שטוב הלב שלה והמידות שלה גרמו ועזרו לה, בזכות, לזכייה במקום הראשון", פסק. "אני יודע כמה חשוב לה להעביר את המסר של 'אוטיסט זה לא קללה'. מגיעה אחת ומתחילה ללכלך מכל מיני סיבות ומוציאה רפש נוראי מתחת למקלדת שלה. זו התנהגות דוחה ומשפילה. ככה היא רק הורסת את הנפש של עצמה.

יענקי בקניון, צילום: אור גפן

"אני מקווה שהאישה שכתבה את זה תתנצל ותבקש סליחה מקובי, האיש הכי טהור בעולם, ומעוד אלפי ילדים מיוחדים שרוצים אך ורק שיראו אותם. אהבת חינם!", חתם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...