בר ועדי. חתונת השנה של עולם הזוהר // צילום: שוקה כהן // בר ועדי. חתונת השנה של עולם הזוהר

בר אמרה כן

פרסום ראשון: הדוגמנית מספר אחת בחרה את האחד • במהלך חופשה סודית בקריביים, שלף עדי עזרא טבעת • בר הנרגשת השיבה מייד בחיוב • סופר־מודל משפחתי

היא כבשה מזמן את ליבם של מיליונים בארץ ובחו"ל, אבל רק ישראלי אחד זכה לשמוע מבר רפאלי (29) את המילה המיוחלת: "כן". זה קרה שלשום לבן זוגה בשנתיים האחרונות, עדי עזרא (40), במהלך חופשה סודית בקריביים שאליה יצאו השניים. 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בכך מגיעה לסיומה מסכת של שמועות ודיווחים שגויים בארץ ובחו"ל באשר לחתונת השנה הממשמשת ובאה. 

ל"ישראל היום" נודע כי ביום רביעי בערב, בעיצומה של החופשה, עזרא שלף במפתיע טבעת ורפאלי הנרגשת השיבה מייד בחיוב. עזרא, איש עסקים מצליח מאוד, ורפאלי הכירו באמצעות חברים משותפים לפני כשנתיים שבמהלכן חוו פרידה אחת, אך כעבור חודשים ספורים חזרו זה לזו ומאז הם שומרים על זוגיות יציבה. 

מקורבים לזוג מספרים כי זה היה רק עניין של זמן עד שההצעה הזו תגיע. 

רמזים לכך ניתן היה למצוא בראיון שנתנה רפאלי למוסף ראש השנה של "ישראל היום", שבו סיפרה על הזוגיות שלה עם עזרא. מדובר בבן הזוג הרציני הראשון של הדוגמנית המצליחה מאז לאונרדו דיקפריו, האקס האחרון שלה, שאיתו הזוגיות נמשכה חמש שנים. "תמיד יצאתי עם גברים שהם יותר מבוגרים ממני", סיפרה רפאלי, "עשר שנים בין גבר לאישה זה לא כזה מטורף. אני דווקא חושבת שזה חיובי".

בר הוסיפה ואמרה כי "לפניי הוא יצא עם הרבה בנות, הוא ראה וחווה הרבה דברים, וזה פשוט מקום הרבה יותר שלם להגיע ממנו. אני מעדיפה לצאת עם מישהו שחווה ועשה והכיר ופגש, ועכשיו הוא באמת יכול לבחור, מאשר מישהו שלא מכיר". 

לדבריה, "גם אני רציתי לראות עולם, להכיר, לצאת ולחוות. אני חושבת שזה מאוד חשוב לעבור את כל זה, כדי שבבוא היום, כשתמצא את האחד או האחת, תדע שלא פיספסת כלום וחווית וחיית וראית וטעמת ושבעת, ולא תתחרט על שום רגע. וכשאתה מחליט שזהו, שסגרת את הבסטה, לא תסתכל אחורה בחרטה".

באשר לזוגיות עצמה, רפאלי הדגישה אז כי "יש לי זוגיות מוצלחת ואנחנו מאוד אוהבים. הכל מתאים והכל נכון. אני לא אדבר בשמו, אבל הדבר היחיד שעוצר אותי כרגע מהריון זה שכל כך כיף לי איתו, שאני עוד לא רוצה, עוד לא מיציתי אותו. אני גם לא רוצה למצות אותו, אני מקווה שזה לעולם לא יקרה, אבל לא מיציתי את הלבד, את הקשר שלנו ביחד. אני רוצה עוד ממנו. חוץ מזה, אני בשלה לאימהוּת מגיל 22 בערך. ויש לי בראש שמות לילדים שלי כבר שמונה שנים".

הזוג המאושר צפוי לחזור ארצה בשבוע הבא, ואז הם יתחילו לתכנן את החתונה שצפויה ללא ספק להפוך לחתונת השנה של עולם הבידור. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...