צילום: Getty Images // ג'יי קיי

"ניתן בראש": סולן ג'מירוקוואי מבלה בת"א

מרגע שנחת לקראת ההופעה הראשונה של להקת ג'מירוקוואי בישראל, הסולן הצבעוני ג'ייסון קיי לא בזבז אף רגע וכבר הספיק לבלות בת"א

מרגע שנחת אמש (ב') בישראל, סולן ג'מירוקוואי ג'ייסון קיי, המוכר בשם הבמה ג'יי קיי, לא נח לרגע, וכבר הספיק לבלות, לשתות ולרקוד בתל אביב.

ג'יי קיי הגיע לארץ במטוסו הפרטי בסביבות השעה 14:30 לקראת הופעת ג'מירוקוואי בישראל (2.5.18, לייב פארק ראשל"צ), הישר מפורמולה 1 גראנד פרי שהתקיים באזרבג'יין. למעשה, רק כמה שעות לפני כן עוד היה אורח של נשיא אזרבייג'ן. כשירד מהמטוס הזמר הבריטי, לבוש בבגדים ארוכים וכבדים שכלל לא מתאימים לחום הלבנטיני, מסר למפיקים שחיכו לו בשדה ובירכו אותו על הגעתו לישראל: " לקח לנו רק 27 שנים... הכל טוב, הנה אנחנו, תל אביב. בואו ניתן בראש!".

לא עבר זמן רב, והסולן הצבעוני כבר שכשך בבריכת המלון בו הוא שוהה. מאוחר יותר הוא הגיע לחגוג ערב ראשון בתל אביב במועדון ה"כולי עלמא". ג'יי קיי שוחח בחביבות עם המבלים במקום, שתה, אכל וכל זאת – בבגדים ארוכים, על אף טמפרטורה של 28 מעלות.

 • ג'מירוקוואי בישראל: הישראלים מחזירים פייט

כמו כל אמן בינלאומי מכובד שמגיע לארץ, גם לקיי היו כמה דרישות מיוחדות מהמלון והפקת האירוע - מצד אחד דבש, ג'ינג'ר, לימון, פירות וירקות טריים והצד שני שמפניית לורן פריה, יינות משובחים (לבנים ואדומים), שילוב שמאפיין כהלכה את קיי, שמצד אחד ידוע כחובב בריאות שמגדל אספרגוס טרי ומצלם זאת לאינסטגרם, ומצד שני הרפתקן חולה מכוניות מירוץ אקסטרימיות ואת החיים הטובים.

שאר הלהקה צפויה להגיע לישראל היום. בינתיים, ג'יי קיי ימשיך לטייל בישראל, בתקווה להספיק לראות מספר מוקדי תיירות עיקריים, בהם טיול אופניים ביפו העתיקה. קיי ולהקתו צפויים לעזוב את ישראל מספר שעות לאחר תום המופע בראשון לציון.

מהפקת המופע נמסר כי אזלו הכרטיסים לדשא ונשארו רק כרטיסים בודדים לגולדן רינג ולאזור ה-VIP.


ג'ייסון קיי נוחת בישראל // צילום: אורית פניני

באתי להזיע. ג'יי קיי // צילום: אורית פניני

מבסוט על תל אביב. ג'יי קיי ב"כולי עלמא" // צילום: ירין לידור
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...