יש פוטנציאל להשבחה

קבוצת More רכשה כ-10 דונם בנס ציונה ב-10.5 מיליון שקל להקמת 100 עד 150 יח"ד

נס ציונה בזריחה // צילום: אופק ג', ויקיפדיה

קבוצת More מקימה זרוע לרכש והשבחת קרקעות ורוכשת לראשונה קרקע להשקעה במתחם המייסדים בנס ציונה. השטח, כ-10 דונם, מיועד להקמת 100 עד 150 יח"ד. המחיר: כ-10.5 מיליון שקל.

רכישה זו מאותת על הפשרה של מתחם המייסדים, שעתיד לכלול בכללותו 3,000 יח"ד ו-100 אלף מ"ר של שטחי מסחר תעסוקה.

יו"ר הקבוצה, חנן מור: "לאור השינויים בשוק, החברה הקימה תחום חדש, שבמסגרתו היא תוביל רכש של קרקעות ומתחמים בעלי פוטנציאל השבחה, המאפשרים המשך גדילת הקבוצה. הבעלות על הקרקע תאפשר פיתוח מהיר ומלאי משמעותי עתידי בדרך לרובע מגורים ותעסוקה חדש".

הרכישה הישירה היא במסגרת אסטרטגיית הקבוצה לפתח את תחום היזמות ורכש מקרקעין באזורי ביקוש, למטרת שינוי ייעוד והפשרה משימוש חקלאי למגורים, תעסוקה ומסחר. לחברה זכות סירוב ראשונה עם בעלי קרקעות במתחם המייסדים. הקרקע נרכשה מבעלים שלא היו בהסכמים עם החברה, כך שלחברה יש החזקה ישירה בקרקע זו. את העסקה ליוו עורכי הדין רונן מאור ורוני זרחיה ממשרד עורכי הדין מ.פירון ושות'.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר