עושה רושם שכולם רוצים רק דבר אחד, אופנוע או קטנוע שנבנה כולו בכדי לצאת להרפתקה, או לפחות אחד שנראה ככה. כעת גם קימקו יצרנית הדו”ג המוכרת נכנסת לז’אנר הזה ומציגה קטנוע שרוצה להיות קצת אדוונצ’ר.
למעשה זהו מעין שדרוג לקימקו דאונטאון 350 המוכר והמוצלח, כזה שנותן לכלי הותיק חזות רעננה. והיא אכן כזו, העיצוב מודרני ומשלב אלמנטים מעולמות השטח. רמז למקור ממש מתחת לפנסי ה-LED הקדמיים, משקף גבוה, צמיגים עם פרופיל מובחן יותר ועוד. יש גם צבעים חדשים וזה הכתום נראה פשוט מצוין.
יש כאן לוח שעונים אינפורמטי עם שליטה קלה מצביר המתגים שעל הכידון. ההתרשמות בכל הקשור להרכבה וחומרים חיובית למדי ויש כאן גם תוספות נוחות מאוד כמו תפעול ללא מפתח, שקעי USB לטעינה, התא המואר מתחת למושב נראה מרווח למדי ועוד דגשים איכותיים ומלאי תשומת לב. בשלב זה אפשר לציין גם את מערכת בקרת המשיכה ואת ה-ABS.
תנוחת הרכיבה כאן מרגישה גבוהה יותר. המושב קצת רחוק יותר מהקרקע ויחד עם הכידון השטוח יותר מתקבלת תנוחה קצת יותר קרבית מאשר בדאונטאון. מהרגע הראשון הקימקו הזה מרגיש נטוע ומשרה ביטחון. גם בתנועה איטית וצפופה התחושה היא של היגוי מדויק ונשלט נטול הפתעות. אבל איפה שה-360 באמת מפתיע אותנו, הוא הכביש המשובש או השביל המהודק.
עם המתלים החדשים והצמיגים הבשרניים יכולת הספיגה מציגה כאן שיפור משמעותי מול הדאונטאון ומוצלחת בכל קנה מידה. אם זה כיול או מהלך עושה רושם שהקימקו הזה בהחלט מציע יותר שלווה על דרך שלא סלולה באופן איכותי. על כבישים נורמליים יותר ומהירים הקימקו דוחף באחידות עד לכ-130 קמ”ש והתעקשות קלה הביאה אותנו ל-144 קמ”ש. לשמור על קצב התנועה בכביש בינעירוני היא לא בעיה כאן. התלונה כאן עלתה מול מיגון הרוח שהציעה הגנה חלקית בלבד.
זה אומנם “רק” קטנוע אבל בהשקה שולבו גם קטעי שטח שונים, קרקע מסולעת ומעברי מים. ההתנהגות הטובה שהפגין על הכביש, המשיכה גם כאן, למרות שזהו לא מקום טבעי לאף קטנוע. היה נחמד לגלות שגם בלי יומרות ניתן להגיע לפינות טבע שקטות ולברוח מהמולת היום. בחזקה לכביש הפגין הקימקו יכולת בלימה טובה לצד אותה התנהגות משרת ביטחון. אין ספק שהעיצוב ונגיעות האדוונצ’ר הם קריצה לקהל הלקוחות ולא אמורים לעשות הרבה יותר. אבל שמחנו מאוד לגלות את היכולת החדשה של מתלים ב-DTX. אלו למעשה לוקחים קטנוע טוב מאוד כמו הדאונטאון 350 והופכים אותו לחבילה מצוינת.
קימקו DTX360
מנוע: סינגל, 321 סמ”ק
הספק: 28 כ”ס ב-7,500 סל”ד
מומנט: 2.9 קג”מ ב-5,750 סל”ד
בסיס גלגלים: 154 ס”מ
משקל: 194 ק”ג
מחיר: 38,000 אלף שקלים
בעד רעיון, ביצוע, מתלים
נגד מיגון רוח
שורה תחתונה קטנוע משובח