אירוע דרמטי בחיפה: גבר בן 33 המעורער בנפשו השתולל היום (שני) ברחובות העיר חיפה, וכשהשוטרים ניסו לעצור אותו הוא ניסה לדקור אותם, והם בתגובה ירו בו. הוא נפצע אנוש ומותו נקבע בבית החולים.
על פי התיעוד, נראה הגבר ההמעורר בנפשו רודף אחר השוטר ברחובות העיר הצפונית, ומנסה לדקור אותו באמצעות סכין, תוך שהשוטר נאבק בו ומנסה למנוע את פגיעתו. על פי המתועד מזירת האירוע, נראה כי השוטר אכן היה בסכנת חיים ממשית בעת שהותקף.
מהמשטרה נמסר כי מבדיקה ראשונית עולה שהשוטרים הגיעו למקום בעקבות דיווח על אדם שמשתולל ברחוב בחיפה. שוטרים שהגיעו למקום זיהו את החשוד וניסו לעצרו, ולאחר שהחשוד ניסה לדקור אותם ירו לעברו וניטרלו אותו. עוד נמסר מהמשטרה כי שוטר נפצע באורח קל באירוע.
תושבים ועדים למקרה סיפרו ל"ישראל היום" כי לאחר שהשוטרים ניסו לנטרל את הגבר, הוא תקף אותם והצליח לפגוע באחד מהם שנפגע באורח קל, והם ביצעו לעברו ירי מסיבי יותר במטרה לנטרלו. כתוצאה מכך, הוא נורה ונפגע בפלג גופו העליון באורח קשה מאוד.
המחלקה לחקירות שוטרים, מסרו: "הרינו לעדכן כי שוטר מאזור חיפה נחקר בחשד למעורבות בירי. החקירה עדיין נמשכת.
שימו לב לאיסור הפרסום בנוגע לחקירה המתנהלת, כל פרט מזהה אודות המנוח ו/או כל מעורב אחר בפרשה וכן כל פרט מזהה אודות השוטרים המעורבים באירוע כולל כל פרט שיש בו כדי לזהות את בני משפחותיהם".

פראמדיקים של מד"א, שהוזעקו לזירה, ביצעו בו פעולות החייאה, תוך שפינו אותו לבית חולים רמב"ם, שם נקבע מותו לאחר זמן קצר.
תושבים בשכונה זועמים על התנהלות המשטרה, והם אומרים כי לא היה שום סיבה להרוג אותו. " הוא אמנם השתולל עם סכין ואפילו פצע שוטר, אבל עם מעט מיומנות ניתן היה לנטרלו באמצעות ירי לרגליים".

עדי הראייה הוסיפו כי השוטרים היו בפאניקה ובהיסטריה, "הם איבדו לחלוטין את השליטה באירוע והחלו בירי מסיבי". מח"ש פתחה בחקירה, והחוקרים הגיעו לזירה לבדוק את נסיבות האירוע.