מוסטפא והצוות שטיפל בו // דוברות בי"ח מאיר // מוסטפא והצוות שטיפל בו

הפצוע אנוש מהירי בג'לג'וליה השתחרר מביה"ח

לאחר שהיה בסכנת חיים במשך כמה ימים, שוחרר מוסטפא חאמד מבית החולים כשהוא עומד על רגליו • המשפחה הודתה לצוותים הרפואיים שנלחמו על חייו

מוסטפא חאמד, הפצוע אנוש מאירוע הירי בג'לג'וליה לפני תשעה ימים, שוחרר מבית החולים מאיר, כשהוא עומד על רגליו.

מוסטפא חאמד משוחרר מבית החולים ועומד על רגליו

נזכיר כי מוסטפא וחברו, מוחמד עדס ז"ל, ישבו במרפסת ביתם והזמינו פיצה. כאשר לפתע "באו אנשים, ירו בהם וברחו. ירדתי למטה וראיתי את החבר של הבן שלי זרוק על הכביש", סיפר אביו של עדס, עבאד אל-ראזק. 

כוחות מד"א שהגיעו למקום סיפרו ש"הייתה המולה גדולה. שני הפצועים שכבו על הכביש כשהם סובלים מפצעי ירי. מיד התחלנו בטיפול רפואי מציל חיים, שכלל עצירת דימומים וביצוע פעולות החייאה בצעיר שהיה ללא דופק וללא נשימה. הכנסנו אותם במהירות לניידות טיפול נמרץ ופינינו אותם לבי"ח תוך המשך פעולות מצילות חיים".

לאחר מכן, כאשר הגיעו לבית החולים, נמסר כי נקבע מותו מוחמד. מוסטפא הועבר לחדר טראומה, עבר הנשמה וניתוח, וכאמור הצליח לגבור על פציעותיו ולהחלים.

סברין עבד אלגאפר, אמו של מוסטפא, ביקשה להודות לצוותים הרבים בכל המחלקות שנלחמו על חייו במקצועיות ובמסירות ועזרו להם לעבור את הימים הקשים. 

בצאתו ממחלקה הכירורגית ילדים קיבלה את פניו בהתרגשות גדולה ומחיאות כפיים כל קבוצת המנהיגות הצעירה אליה הוא משתייך כמדריך צעיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...