כמעט שבוע של ביקורות נחתו על ראשו של כריסטיאנו רונאלדו, מאז הודחה יובנטוס מליגת האלופות על ידי פורטו כבר בשלב שמינית הגמר.
לפורטוגלי זה היה קצת יותר מדי, ואתמול הוא סתם את הפיות לכל מקטגריו, כשכבש שלושער במשחק הליגה מול קליארי (1:3) והעמיד את מספר שעריו במשחקים רשמיים על 770 - שיא כל הזמנים.
אכן, אין תשובה מוחצת מזו, עבור כוכב יובה בן ה-36, שהתייצב במקום הראשון, כשהוא עוקף את השיאן הוותיק פלה. לאגדה הברזילאית יש 767 שערים במשחקים רשמיים.
בסיום המשחק בו קבע את השיא, רונאלדו סירב להתראיין - כועס עדיין על התקשורת שכאמור "חתכה" אותו לאחר ההדחה מליגת האלופות, אבל מצא זמן לעלות פוסט מחווה לפלה, בו הסביר שלמרות טענות שפלה כבש רק 757 שערים, הוא לא העז לציין את שבירת השיא עד עתה, כי הכיר בטענה אחרת, שהעמידה את מספר כיבושיו של פלה, כאמור על 767.
"עשית זאת מתוך הערכה לא נגמרת לפלה", ציין רונאלדו באינסטגרם הרשמי שלו, ומהר מאוד הגיעה הברכה מהצד השני, גם היא באינסטגרם.
"החיים הם טיסת סולו. כל אחד עושה את המסע שלו, ואיזה מסע יפהפה עשית", כתב פלה לרונאלדו, "אני מעריץ אותך, אני אוהב לראות אותך משחק - אין זה סוד. ברכות על שבירת השיא שלי". עוד הוסיף הברזילאי בן ה-80: "החרטה היחידה שלי היא, שאיני יכול לחבק אותך עכשיו"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו