אחרי כמעט חודשיים מחוץ לחמישייה, דני אבדיה ניצל לפנות בוקר (ראשון) את היעדרותו של בראדלי ביל (שקיבל מנוחה) כדי לשוב לפרקט כבר מהפתיחה בהפסד הדרמטי של וושינגטון, 121:115 מול מילווקי של הגריק פריק.
הרוקי הישראלי זכה הפעם ל-35 דקות והשיב עם 9 נקודות (4 מ- 10 מהשדה, 1 מ- 6 מהשלוש), 4 ריבאונדים, אסיסט, חטיפה, חסימה, איבוד ו- 5 עבירות, שתיים מהן קריטיות במיוחד. ראסל ווסטברוק עשה הכל על המגרש עם 42 נקודות, 10 ריבאונדים ו-12 אסיסטים, רוי הצ'ימורה סיים עם 29 נקודות ו-11 ריבאונדים.
בסיום, המאמן סטיב ברוקס התייחס לגרף השיפור ביכולת של אבדיה, אך גם למספר שריקות מפוקפקות בדקות ההכרעה. "דני התבגר הערב. זו היתה שריקה קשה שם בסוף (מול מידלטון), אבל זה היה אולסטאר עליו הוא שמר בסיום ולפעמים היד שלך נתפסת בצורה הזאת כשאתה מנסה לגנוב את הכדור. לא חשבתי לעשות צ'אלנג' על המהלך הזה כי הייתי צריך פסק זמן וחשבתי שראיתי מגע. אני בהחלט חושב שדני ורוי התבגרו הערב".
על העובדה ששחקני הוויזארדס ניסו לבצע עבירה על יאניס אנטטוקומפו כדי לשלוח אותו לקו בדקה האחרונה: "עשינו עבירה, אבל מסיבה כלשהי, השופטים לא רצו לשרוק. שני שחקנים נגעו ודחפו את יאניס לפני שהוא שחרר את הכדור. הלו, זה פאול. בצד השני היתה עבירה על ראסל, בשני המקרים השופטים לא שרקו.. אני מבין שקשה לשפוט שחקן אגרסיבי כמו ראסל, אבל אני יודע מה ראיתי. אלו היו אמורות להיות שתי זריקות עונשין".
"אני לא מאמין בניצחונות מוראליים", סיכם מאמנו של דני אבדיה, "אבל אני גאה בשחקנים. מצאתי חמישייה שנתנה פייט. זה היה מאמץ גדול מול קבוצה שבקלות היתה יכולה להגיע לגמר בשנתיים האחרונות. בסוף קבוצה אחת צריכה להפסיד".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו