צילום: EPA // ג'יימס נכנס חזק

יורוליג: באסקוניה עצרה את רצף הניצחונות של צסק"א

מייק ג'יימס החטיא, הרוסים הפסידו אחרי 12 משחקים • לורנזו בראון קלע סל ניצחון בבלגרד מול האקסית הכוכב האדום, פנאתינייקוס ממשיכה לצלול • ברצלונה חזרה לנצח אחרי שלושה הפסדים

מלבד הניצחון של מכבי תל אביב על אלבה ברלין, ארבעה משחקים נוספים נערכו במסגרת המחזור ה-18 שפתח את הסיבוב השני של היורוליג.

במשחק הראשון, פנרבחצ'ה ממשיכה להתאושש מפתיחת עונה רעה עם ניצחון שלישי ברציפות, 71:73 בבלגרד, על הכוכב האדום. במצב של שוויון, לורנזו בראון קלע על הבאזר סל ניצחון מול האקסית ושיפר את המאזן של קבוצתו ל-10:8. בצד השני, ג'וני אובראיינט בלט עם 17 נקודות.

באואקה, לאחר פיטוריו של וובוראס ולפני מינויו של עודד קטש, פנאתינייקוס הפסידה בפעם ה-12 העונה, 89:77 לזניט סנט פטרסבורג הנהדרת. קווין פאנגוס ניהל את העניינים עם 18 נקודות ו-10 אסיסטים, ארתוראס גודאיטיס הוביל את רשימת הקלעים עם 25 נקודות. את היוונים הוביל יאניס פפאפטרו עם 14 נקודות. זניט ממשיכה בעונה הנדרת שלה והיא במאזן 5:11.

גודאיטיס, הערב באואקה // צילום: EPA
גודאיטיס, הערב באואקה // צילום: EPA

ברצלונה אירחה את ולנסיה לדרבי ספרדי והביסה אותה בקלות 72:89. עבור ולנסיה זהו הפסד שלישי בארבעת המחזורים האחרונים ואם תמשיך ככה היא עלולה לאבד את המקום שלה בשמינייה. הקטלונים עצרו רצף של שלושה הפסדים ועלו למאזן 6:12. אלכס אברינס הוביל עם 16 נקודות, 

הערב הסתיים עם משחק דרמטי בוויטוריה, כשבאסקוניה אירחה את צסק"א מוסקבה והנחילה לה הפסד 95:93 שעצר רצף של 12 ניצחונות יורוליג. מייק ג'יימס יכול היה לשלוח את המשחק להארכה אך החטיא את הג'אמפ-שוט והרוסים ספגו הפסד רביעי בלבד העונה. הנרי היה מעל כולם עם 18 נקודות ו-10 אסיסטים, אקילה פולונארה קלע 18 משלו ויוסופה פאל הוסיף 16 נקודות ו-9 ריבאונדים. בצד המפסיד, 20 של ג'יימס לא הספיקו. הספרדים שיפרו את מאזנם ל-9:9, יומיים בלבד לאחר ההפסד הדרמטי לאלבה ברלין.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...