צילום: אי.פי // שחקני ליברפול המומים. יום שחור לאלופת אנגליה

בלתי נתפס: ליברפול הובסה 7:2 ע"י וילה

לאחר שטוטנהאם הביסה את יונייטד 1:6, היום ההזוי בפרמייר ליג נמשך כשהאלופה התרסקה במשחק שייכנס להיסטוריה • גריליש הצטיין עם צמד ו-3 בישולים

אם הניצחון ההזוי של טוטנהאם על מנצ'סטר יונייטד היום (ראשון) באולד טראפורד לא הספיק כדי להבין שעונת הפרמייר ליג שנפתחה רק לפני מספר שבועות הולכת להיות ככל הנראה אחת הגדולות שראינו, הגיעה הערב משחק נוסף שנכנס לפנתיאון כאשר ליברפול, אלופת הליגה האנגלית יצאה למשחק חוץ מול אסטון וילה והובסה 7:2. כן אתם קוראים נכון. 7:2.

האדומים ששייטו לתואר אשתקד, כבר אחרי ארבעה מחזורים סופגים 10 שערים כאשר בעונה שעברה הם הגיעה לכמות דו-ספרתית של ספיגות רק במחזור ה-12. 

כבר בדקה ה-4 וילה עלתה ליתרון לאחר טעות קשה של אדריאן. השוער הספרדי שמחליף את אליסון מסר בצורה רעה מאוד לכוון ג'ו גומז ואולי ווטקינס חטף את הכדור וכבש בקלילות. בדקה ה-22 הגיע ה-0:2. ג'ק גריליש מצא את ווטקינס ששלח פצצה לחיבורים הרחוקים של אדריאן. 

קלופ מיואש, הערב בוילה פארק // צילום: Gettyimages 

בדקה ה-33 ליברפול צימקה ל-2:1 כאשר מוחמד סלאח ניצל ערבוביה ברחבה של וילה ובעט חזק לרשת. 2 דקות עברו ו-וילה עלתה ל-1:3. ג'ון מקגין קיבל את הכדור מחוץ לרחבה ובעט פצצה לרשת. נגמר? ממש לא. עוד 4 דקות עברו והגיע ה-1:4. טרזגה פרץ באגף השמאלי, שלח עומק לרחבה ו-ווטקינס השלים שלושער גדול. עד הערב השחקן בן ה-24 לא כבש במסגרת הליגה ודווקא מול קלופ וחניכיו הוא התפוצץ.

אם היה נדמה שהאנרגיות ירדו לאחר ההפסקה אז אחרי רבע שעה של מנוחה המשחק המשיך להיות עם קצב חסר תקדים. בדקה ה-55 גריליש מצא את רוס בארקלי שהגיע מצ'לסי רק לפני כשבוע והקשר בעט כדור חזק שפגע בדרך במגן ליברפול ועלה מעל אדריאן המתוסכל. 

גריליש מכניע את אדריאן, הערב בוילה פארק // צילום: Gettyimages  

בדקה ה-60 רוברטו פירמינו מצא את סלאח שהשלים צמד אבל השער השני של המצרי לא באמת הצליח לנחם את האורחת שנשארה רדומה ואיפשרה לג'ק  גריליש המצטיין על כר הדשא להשלים צמד נוסף בדקות 66 ו-75. הקשר המוכשר סיים את המשחק עם 3 בישולים ו-2 שערים. 2:7 היסטורי בסיום.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...