צילום: Getty Images // איבדו חוש טעם. ג'ים פרסונס ובן זוגו

כוכב "המפץ הגדול": "אני ובן זוגי נדבקנו בקורונה"

ג'ים פרסונס חשף שהוא ובן זוגו טוד ספיבק נמצאו חיוביים לנגיף וחוו תסמינים • "זה היה אכזרי. לא הרגשתי טעם באוכל" • ואיך הוא הרגיש בנוגע לירידת הסדרה?

לשורה ארוכה של כוכבי בהוליווד שנדבקו בנגיף הקורונה, הצטרף בשני האחרון גם שמו של שחקן "המפץ הגדול" זוכה האמי וגלובוס הזהב, ג'ים פרסונס.

פרסונס (47) חשף בראיון וידיאו לתוכנית הלייט נייט של ג'ימי פאלון, כי הוא ובן זוגו טוד ספיבק אובחנו כחולים בחודש מרץ. "לא הבנו מה זה. חשבנו שחטפנו סתם שפעת. ואז ואיבדנו לחלוטין את חוש הטעם והריח. לא הצלחתי להבין איך החושים האלה יכולים להיעלם כך".

אחרי שהבינו כי התסמינים מתאימים לנגיף הקורונה, פרסונס סיפר כי הוא וספיבק התאבלו על כך שלא יכלו ליהנות ממזון, לאחר שאכילה הפכה להיות פעילות אהובה עליהם בזמן הסגר. "זה היה אכזרי. אכלתי הכל אבל לא הצלחתי להרגיש את הטעם. ממש קלוריות מבוזבזות", התבדח.

כדי למלא את הזמן שנוצר, פרסונס סיפר שהעסיק את עצמו בציור, שיעורי כתיבה יוצרת וחמצון השיער שלו.

פאלון הזכיר לפרסונס שבפעם האחרונה שהתארח אצלו, עוד כיכב על המסכים בסדרה המצליחה "המפץ הגדול" (בה הוא גילם את תפקידו של שלדון קופר), וביקש לדעת איך הוא מרגיש עכשיו כשהסדרה ירדה. "זה מזכיר לי מוות של מישהו", התוודה פרסונס והוסיף: "זה מרגיש כל כך עוצמתי ואתה חושב שההרגשה הזאת לעולם לא תסתיים. עוברים תשעה חודשים ואתה מבין שהחיים ממשיכים. היה מר-מתוק כשזה הסתיים, אבל אני מרגיש בסדר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...