צילום: אלן שיבר // הלוי. בדרך לשיתוף פעולה היסטורי?

איגוד הכדורסל פנה לאיגודים של איחוד האמירויות ובחריין

פרסום ראשון: היו"ר עמירם הלוי פנה למקביליו במדינות המפרץ בבקשה להיפגש ולדון בשיתופי פעולה מקצועיים בין האיגודים • "שיתוף הפעולה יסייע לנו לקדם את הכדורסל במדינותינו, ובעזרתו נוכל לחבר בין העמים" • עוד נכתב: "רוצים לדון בשיתוף פעולה בכל הרמות והגילים"

איגוד הכדורסל יצר היום (חמישי) קשר עם איגודי הכדורסל של איחוד האמירויות ושל בחריין בבקשה לפיתוח שיתופי פעולה בין האיגודים, כך נודע לראשונה ל"ישראל היום".

במכתב ששלח יו"ר האיגוד עמירם הלוי ליושבי הראש של שני האיגודים נכתב בין השאר כי ישנו רצון לארגן פגישות עבודה וכי הדבר יוסיף לקשר בין המדינות.

"ראשית אני רוצה לברך אתכם, וכן לקבל את ברכתם, על חתימת הסכם השלם בין איחוד האמירויות ובחריין למדינת ישראל, כזה שיביא לכולנו עולם טוב יותר", פתח הלוי את דבריו.

"כמי שמאמין שספורט, וכדורסל בפרט, מהווים פלטפורומה להיכרות, ליצירת קשרים, להערכה, הכרה, וקבלה הדדית של אנשים מרקעים שונים, אין לי ספק כי בעזרת הכדורסל נוכל להביא לחיבור ולקשרי ידידות בין העמים שלנו, בייחוד בגילים הצעירים יותר. 

"הכדורסל הוא ספורט מוביל בישראל, מבחינת כמות השחקנים והליגות מגיל 10 ועד בוגרים, כולל ילדות ונשים, והוא גם הענף המצליח ביותר בארצנו מבחינת הישגים בזירה הבינלאומית".

לסיום כתב יו"ר האיגוד: "אני סמוך ובטוח ששיתוף פועלה בין האיגודים יסייע לנו לקדם את הספורט במדינותינו. אנחנו נשמח להיפגש אתכם על מנת לערוך היכרות ולדון בדרכים האפשריות לשיתוף פעולה מקצועי בין האיגודים בכל הרמות ובכל הגילים.     

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...