קריאות בוז לעבר קבוצת הרכיבה ישראל פרמייר טק בטור האמירויות

לצד קבלת הפנים החמה מצד המארגנים, רגע לפני תחילת הקטע הרביעי של התחרות, ליד הגבול עם עומאן ואיראן, חלק מהקהל מחה בקול רם

קבוצת פרמייר טק מוצגת על הבמה באמירויות. צילום: נועה ארנון
בטקס הצגת הקבוצות לקראת השלב הרביעי של טור האמירויות, התמודדה היום (חמישי) קבוצת הרכיבה "ישראל פרמייר טק" עם רגע לא צפוי – קריאות בוז מהקהל המקומי, בתקרית שתרחשה באזור רגיש, לא הרחק מהגבול עם עומאן ואיראן.
 
מי שהפך לדמות המרכזית באותו רגע היה אלוף ישראל בנג"ש, עודד קוגוט, שלבש בטקס חולצה מיוחדת עם סמל החטופים הצהוב – מחווה לסמל המאבק לשחרור החטופים הישראלים, במקביל לשעה בה ארבעה החטופים החללים חללים הוחזרו משבי החמאס.
 
חולצת ההזדהות עם החטופים של עודד קוגוט, צילום: פרמייר טק
 
בעוד שהקהל הביע מחאתו, קוגוט בחר להגיב באופן סמלי ומכבד – עם סימן של לב. כל זה מגיע בניגוד מוחלט לקבלת הפנים החמה שהקבוצה זכתה לה עד כה מצד המארגנים והתושבים המקומיים.
 
מאז החתימה על הסכמי אברהם בשנת 2020, הספורט הפך לאחד הכלים המרכזיים לטיפוח קשרים בין ישראל לאיחוד האמירויות. קבוצת "פרמייר טק" כבר השתתפה במספר תחרויות במדינה, ובדרך כלל זכתה לתגובות חיוביות. בנוסף, נבחרת הג'ודו, מתחרה כמעט כל שנה בגרנד סלאם של אבו דאבי וספורטאים ישראלים השתתפו במדינה, בעוד שורה של אירועים גדולים.
 
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
תחילת הקטע הרביעי בטור האמירויות, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר