ארז קומרובסקי גר בלבו של בוסתן מלבב ומוריק. סביב ביתו הגלילי בישוב מתת צומחים גידולים עונתיים ועשבי בר פראיים. בשבועות האחרונים ארז עובד את האדמה יומיום, שותל, זורע ואוסף את תנובת הבוסתן ומבשל במטבח הביתי שלו מטעמים מפרי הארץ. לכבוד יום העצמאות מצטרפת אליו השפית שלנו מאיה דרין ויחדיו יערכו חגיגת ירקות ועופות על האש. ובנוסף, תהיה גם פיתה מעשה ידיו של האופה של המדינה.
עוד בנושא:
גריל יוקרתי: תחביב יקר או שדרוג נחוץ?
עצמאות: חוגגים עם בירות ישראליות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו