צילום: רויטרס // בלאט. העתיד פתוח לפניו

דיוויד בלאט: "כותב ספר, שוקל גם דיפלומטיה"

המאמן הישראלי, שעזב את תפקידו בניקס, בראיון ל"יורוהופס": "שוקל להמשיך לעבוד בייעוץ כדורסל" • על התקופה בקליבלנד: "הייתי בגמר האן.בי.איי ואפילו גם יש לי טבעת. קשה להגיד שהיה לי רע.."

מספר שבועות אחרי שעזב את תפקידו כיועץ לניו יורק ניקס, דיוויד בלאט העניק הערב (חמישי) ראיון ל"יורוהופס" בו סיפר על תכניותיו לעתיד ועל התקופה המאתגרת בקליבלנד של לברון ג'יימס.

אני בהחלט יכול להגיד שזו הייתה חוויה נהדרת ואני לא מצטער עליה", אמר בלאט על התקופה באוהיו, "אני יכול להסתכל ולהגיד שהייתה לי ההזדמנות לאמן כמה מהשחקנים הטובים בעולם. הייתי בגמר האן.בי.איי ואפילו גם יש לי טבעת. אי אפשר להגיד שזה היה רע עבורי... הגעתי לקבוצה שלא הייתה אמורה להתחרות על אליפות. הכל השתנה מהר מאוד כשהצלחנו להחזיר את לברון ולהביא את קווין לאב, ופתאום הפכנו למועמדת לאליפות. בגמר היינו ללא קיירי אירווינג ולאב הפצועים, ולמרות הכל הסדרה היתה מאוד תחרותית".

"בעונה השנייה היינו במקום הראשון במזרח, בעמדה מצוינת שוב להגיע לגמר, והקבוצה הזו בסופו של דבר זכתה באליפות. דבר חשוב למדתי שבארה"ב המשחק מחוץ למשחק הרבה יותר חשוב מאשר באירופה...".

בלאט עם לברון. קשה להגיד שהיה לי רע // צילום: אי-פי

על תפקידו בניקס, הרחיב בלאט: "זה לא היה התפקיד הכי חשוב בקריירה שלי אבל ככה לפחות נשארתי מעורב בעולם הכדורסל. בגלל מצבי הבריאותי הבנתי שהמהלך הכי טוב עבורי הוא לעזוב. אין ספק שזו לא הדרך בה רציתי להפסיק לאמן, אבל הבריאות חשובה יותר מכל דבר אחר. הייתה לי חוויה מאוד מספקת ומעניינת בתפוח הגדול".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

על התוכניות לעתיד: "יש הרבה דברים שעומדים על הפרק. יכול להיות גם בתחום הדיפלומטי מחוץ לעולם הספורט. עכשיו אני גם כותב ספר. אני גם מתכנן להעביר הרצאות של אימון באינטרנט וגם שוקל לעבוד בטלוויזיה. עכשיו הכל על השולחן. אני אף שוקל להמשיך לעבוד בייעוץ כדורסל, בדיוק כמו בניקס. אולי עבודה בתור מנהל מקצועי, במיוחד בשוק האירופי. הכל פתוח עכשיו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...