הקולקציה המפתיעה של קיארה פראני

בלוגרית האופנה המצליחה בעולם חברה לבית אופנה האייקוני האמריקני CHAMPION, ויחד הם הוציאו קולקציית קפסולה מהפנטת

השבוע הושקה קולקציית הקפסולה החדשה של בית אופנה האייקוני האמריקני CHAMPION יחד עם בלוגרית האופנה המצליחה בעולם, אשת העסקים ומעצבת האופנה קיארה פראני, והתזמון לא יכול להיות מדויק יותר.

 

 

צ'מפיון הוא מותג אופנה אייקוני ותיק שהוקם בניו יורק בשנת 1919 והוא משלב אסתטיקה, נוחות ואיכות יחד עם אמירה אופנתית צעירה ומרעננת. בשנים האחרונות, עם התחזקות האינסטגרם וההתעוררות המחודשת של טרנד אופנת הרחוב והסטריט סטייל, המותג חזר לכותרות בענק.

פראני חשפה את שיתוף הפעולה המדובר לראשונה באינסטגרם, בו יש לה 19.6 מיליון עוקבים, שם רואים את הלוגו המשותף של השניים שמשלב בין העין האייקונית של פראני והאות C האייקונית של צ'מפיון עם כוכב ביניהם.

בין הפריטים תוכלו למצוא פיסים נשיים במיוחד ופיסים נטולי מגדר שמשלבים גווני פסטל מתוקים כמו ורוד וכחול בייבי, שחור ואפור עם ניואנסים מטאליים וצורות גיאומטריות שמזכירות באופן מובהק את סגנון אופנת הרחוב בניו יורק בשנות ה-80 וה-90.

בכל פריט משולב פס צדדי וגומי בצבע כסף נוצץ עם הלוגואים של השניים, מה שממשיך באופן מובהק את טרנד הלוגומניה שנראה שכאן כדי להישאר.

אהבנו מאוד את הסט התואם של הסווטשירט ומכנסי טרנינג אוברסייז בגזרה גבוהה מבד ניילון וכותנה בצבעי פסטל, את סט חזיית ספורט ומכנס טייץ שחור ייחודי המשלב בין בד לייקרה ובד רשת שקוף שיוצר מראה סקסי ועדכני ומדויק לאימון יוגה בסלון מול הזום יחד עם טי שירט עם קשירה בבטן שמדויק לצילום סרטונים בטיקטוק.

הפריט המעניין ביותר הם נעלי הסניקרס הייחודיים בצבע ורוד בייבי, כסף נוצץ ולבן בשילוב הלוגו של פראני בלשון הנעל, שיכול להתאים ולשדרג כל מראה לאופנתי במיוחד, ויש לנו תחושה שזה הולך להיות הפריט הנמכר ביותר בקולקציה.

מאז תחילת מגפת הקורונה והסגר בבתים הכוכבת מרבה לפרסם את חייה עם בעלה פדז ובנה הקטן והמתוק ליאו, היא מציגה איך מתלבשים בסטייל ובנוחות מדויקת לתקופה. הם רוקדים בטיקטוק, אופים פיצות, משתזפים במרפסת ונחים על הספה בסלון. פראני אף פרסמה תמונה משותפת שלה ושל בעלה, הזמר פדז, ובה שניהם לבושים בחליפות הטרנינג של הקולקציה בצבע שחור, מה שמציג באופן נהדר שהקולקציה בהחלט מתאימה לשני המינים, וגם נראית אופנתית ונוחה במיוחד.

הקולקציה נמכרת באתר צ'מפיון ובאתר המותג של פראני. המחירים נעים בין 79 אירו ל-279 אירו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...