פיצוץ נוסף במשא ומתן בין בעלי הפועל חיפה יואב כץ לשחקני הקבוצה. הסיבה: כמה סעיפים שלטענתו הוכנסו להסכם ללא ידיעתו. נוסף על כך, ארגון השחקנים הוציא הודעה חריפה, שבה איים לחשוף תכתובות המוכיחות לכאורה כי המועדון חזר בו מהסיכום כמה פעמים.
"אני סיימתי לנהל משא ומתן עם ארגון השחקנים", אמר כץ ל"ישראל היום", "הם ניהלו משא ומתן שלא בתום לב, ואחר כך יצאו לתקשורת. דבר כזה לא היה קורה בארה"ב".
סלע המחלוקת כרגע הוא סביב הקיצוץ בשכר השחקנים הצעירים. השחקנים טוענים כי נדרשו לקיצוץ של 50% משכרם והם הסכימו לכך, אבל הסיכום היה כי לבעלי משכורות נמוכות לא יקצצו בשכר. עם זאת, כץ נשאל על כך והשיב: "עד משכורת של 8,000 שקל לא יהיה קיצוץ, אבל בכל פעם מוסיפים לי עוד מדרגות וסעיפים, זה לא מקובל עלי. אם זה יימשך ככה - שייצאו לחל"ת".
בסביבת השחקנים נאמר במהלך החג כי "מהרגע הראשון יש הרגשה שרוצים שנצא לחל"ת בכל מקרה, ולא משנה כמה נקצץ". לנוכח המצב שנוצר, לא ברור כיצד יימשכו השיחות בין הצדדים, אך כץ מבהיר: "הסכמתי להרבה פשרות, שיחתמו על מה שסוכם".
בתוך כך, הבעלים של המועדון יעבור בימים הקרובים בדיקת קורונה לאחר שלא חש בטוב. כץ סובל מחום ולאור גילו, יעבור בדיקות לראות אם נדבק בנגיף.