שחקני מכבי תל אביב, דור פרץ ומתן חוזז, נכנסו היום (שני) לבידוד ביתי לאחר שהיו בחדר כושר בשבוע שעבר, באותה שעה בה שהה במקום אדם שאובחן כנושא את נגיף הקורונה. מדובר בשני השחקנים הראשונים בליגת העל שנשלחו לבידוד.
על פי הודעת הצהובים, שני השחקנים מרגישים טוב ובשלב זה לא מראים סימנים של הידבקות בנגיף. הם ישהו בבידוד עד ליום ראשון הקרוב. הקבוצה, כידוע לא מתאמנת בשלב הזה, כך שאם האלופה תחזור לאימונים בשבוע הבא הם למעשה כמעט ולא יחמיצו אימונים.
לאור המקרה המדובר, הצוות הרפואי של הקבוצה חידד לכל השחקנים את הנהלים לפיהם עליהם להישאר בבתים ככל האפשר ולהשתדל להימנע מהגעה למקומות ציבוריים.
שכטר. הביע את דעתו הפוליטי, מכבי גינתה // צילום: אלן שיבר
לעניין אחר. בתוך הימים הטרופים שעוברים על מדינת ישראל לאור ההתמודדות עם נגיף הקורונה, ישראל עסוקה מאוד גם בעניינים הפוליטיים. איתי שכטר, חלוץ הצהובים, העלה לחשבון האינסטגרם שלו הבוקר תמונה בה כתוב: “ממשלה עם המשותפת –אסון לישראל”, ותייג את חבריו לקבוצה, עומר אצילי, יונתן כהן, אבי ריקן, דור מיכה, מאור קנדיל, אייל גולסה ואופיר דוידזאדה, וכמו כן את שחקני בית"ר, אלירן עטר ועידן ורד. זמן קצר לאחר מכן בהוראת מכבי ת"א, שכטר הסיר את הפוסט שעורר הדים באופן מיידי.
מהודעה שנמסרה מטעם המועדון נכתב: “המועדון מעוניין להבהיר כי הפוסט אותו פרסם שחקן הקבוצה איתי שכטר אינו משקף את עמדת המועדון. ככל גוף ספורטיבי, אין המועדון נוקט בעמדה פוליטית כלשהי. הפוסט הורד באופן מיידי ולשחקני הקבוצה הועברה הנחייה מפורשת שלא לפרסם דברים שיש בהם התייחסות לנושאים פוליטיים".