עורכי הדין גולדמן ומימון

"במקום הלא נכון, בזמן הלא נכון": חברו של עו"ד שנורה בנס ציונה ספד לו

עמיתו של עורך הדין צחי מימון שנפצע קשה במהלך ניסיון חיסול של חברו, סירב להפנים את מותו הטרגי • "הוא היה בנאדם זהב, מומחה עם ידע אדיר"

"זה פשוט לא ייאמן. אני ממש מסרב להפנים. הוא פשוט היה במקום הלא נכון, בזמן הלא נכון. תנחומי הכנים למשפחה", כך ספד עו"ד אורי גולדמן לחברו, עו"ד צחי מימון, שהלך לעולמו לאחר שנפצע בשבוע שעבר בניסיון חיסול של עבריין בנס ציונה. 

"היו לנו התייעצויות כמעט יומיומיות על פתרונות מחוץ לקופסא בקשר לנותני שירותים פיננסיים", סיפר גולדמן, "צחי היה מומחה עם ידע אדיר בתחום. בשבועות האחרונים התראינו הרבה מאוד בשל פורום משותף שהקמנו בשם "פורום מייצגי נש"פ. לפני כמה ימים הגשנו בג"צ משותף בשם כל נותני השירותים הפיננסיים נגד משרד האוצר".

גולדמן הוסיף כי "צחי היה בנאדם זהב, מומחה אדיר בכל הרגולציה החלה על ענף הנש"פ. הענף חייב לו הרבה, שכן צחי היה עובד בהתנדבות עבור כל הענף על מנת להציל אותו מקריסה. הוא כל הזמן היה מדבר ומתגאה במשפחתו האהובה, כשחזרו מטיול ביער השחור ועברו רק לאחרונה לבית חדש. כל הענף וכל הפורום יהיו שם עבור בני משפחתו ונסייע בכל מה שניתן. יהיה זכרו ברוך".

כזכור, מהחקירה הראשונית של המשטרה עלה כי מעט אחרי השעה חצות ב-7 באוקטובר, הגיע מימון לאסוף את חברו. השניים נכנסו לרכב של עורך הדין כשלפתע ירו לעברם. מיד לאחר מכן נמלט מהמקום רכבם של החשודים. מימון נפצע קשה וחברו, שהיה היעד לחיסול, נפגע באורח קל. 

חברו של מימון, מוגדר דמות מוכרת למשטרה המשתייך לארגון פשיעה גדול הפועל בשפלה ובדרום. נכון לעכשיו לא נעצרו החשודים ברצח ובניסיון החיסול. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...