מעודה ביציאה מהמעצר // צילום: יונתן שאול // מעודה ביציאה מהמעצר // צילום: יונתן שאול

הדיירים נגד כרמל מעודה: "יהיה פה בלאגן"

"הגננת המתעללת" כרמל מעודה שוחררה היום למעצר בית בשרון • השכנים מתנגדים: "לא מוכנים שהיא תגיע לכאן בשום פנים ואופן" • ההורים צפויים להפגין

שכניו של הגבר שאצלו אמורה להתגורר ה"גננת המתעללת" כרמל מעודה ששוחררה היום (ראשון) למעצר בית מתנגדים לשהותה בבניין המשותף באזור השרון.

יו"ר הוועד רחל וול אמרה: "אני מכירה אותו הרבה שנים. הוא גר לבד. שלחתי לו הודעה שלא יעשה את זה. יהיה לנו בלאגן. הוא לא ענה לי. לא מסכימה שהיא תהיה פה. לא יכולתי לראות את מה שעשתה לילדים. רק מקודם הבנתי שהיא מגיעה לפה".

שכנה נוספת אמרה: "אנחנו לא מוכנים שהיא תגיע לפה בשום פנים ואופן. ההורים של ילדי הגן אמרו שהם יעשו פה בלאגן. גם כאן יש גן וההורים התקשרו לגננת ואמרו שהם לא יביאו את הילדים אם היא תהיה כאן".

ההורים מתכוונים להפגין הערב סמוך לבניין בשרון נגד מעודה.

ביום חמישי בוטל ברגע האחרון שחרורה של מעודה למעצר בית, לאחר שהאישה שהייתה ערבה לשחרורה נסוגה, כשברקע הפגנת ההורים שהתקיימה מול ביתה בירושלים.

מאז ההחלטה על שחרורה של מעודה למעצר בית יצאו עשרות הורים להפגין הן בירושלים, שם הייתה אמורה להעביר את המעצר, והן בראש העין, מול ביתה, בית משפחתה והמקום שבו פעל המעון שבו על פי כתב האישום היא התעללה בילדים.  

המפגינים נשאו שלטים "תנו לגדול בשקט", ההורים דורשים מצלמות בכל גן", "מכות ואיומים הם לא משחק ילדים". המפגינים צעקו: "לא ייתכן שמדינת ישראל מפקירה את ילדינו". אחד ההורים קרא: "איבדנו את האמון במערכת המשפטית". אימו של אחד הילדים הקריאה במגפון את כתב האישום שהוגש נגד מעודה וכרזה: "שכל השכנים ישמעו וידעו איזו מפלצת היא".

מעודה הייתה צפויה לעבור לירושלים לחלופת מעצר שבה תשהה תחת פיקוח של בני משפחה, זאת לאחר שביום חמישי שעבר פורסמה החלטת בית המשפט העליון בראשות השופט יצחק עמית לקבל את ערעור עורך דינה של מעודה על החלטת המחוזי, ולשחררה למעצר בית. 

 

 

הפגנה נגד שחרורה של מעודה למעצר בית, בירושלים, הערב // צילום: אורן בן חקון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...