זירת התאונה // צילום: דוברות המשטרה // זירת התאונה // צילום: דוברות המשטרה

תאונה מחרידה באשקלון: צעירה בת 17 נהרגה; שתי אחיותיה נפגעו באורח קשה מאוד

אסון לפנות בוקר באשקלון • רכב התנגשה במעקה בטיחות ברחוב התחייה • מותה של הצעירה נקבע במקום • שתי אחיותיה, בנות 19 ו-14 נפגעו קשה מאוד

תאונה מזעזעת באשקלון: צעירה בת 17 נהרגה ועוד שלושה בני אדם נפצעו קשה מאוד וקשה לאחר שרכב התנגש במעקה ברחוב התחייה בעיר. שתי אחיותיה של ההרוגה, בנות 19 ו-14 נפצעו באורח קשה מאוד. צעיר בן 24 נפגע באורח קשה. 

מעט לאחר השעה 03:00 התקבל דיווח במוקד המשטרה על אודות תאונת דרכים ברחוב התחיה באשקלון. בוחני תאונות הדרכים במשטרת ישראל החלו בחקירת נסיבות התאונה. מחקירה ראשונית עולה כי הנהג הוא בן זוגה של אחת האחיות, עוד עולה מהחקירה כי שלוש האחיות אספו את הצעיר מאירוע בו בילה, ומאז הוא נהג במכוניתו, עד לתאונה העצמית.

חובש מד"א, בן טטרו, סיפר: "מדובר בתאונת דרכים מזעזעת. המנוע היה מפורק לאורך הנתיב במרחק רב מהרכב, שעמד במרכז הכביש עם פגיעות קשות בחלקו הקדמי. סמוך לאבני השפה של אי התנועה שכבה צעירה כבת 20 עם פגיעה רב-מערכתית קשה ביותר, היא הייתה ללא סימני חיים ולאחר בדיקות רפואיות לא נותר לנו אלא לקבוע את מותה בשטח..

"בסמוך לרכב שכבו על הכביש שלושה פצועים בהם אישה בשנות ה-20 לחייה ללא דופק וללא נשימה שפונתה לבית החולים במצב אנוש בניידת טיפול נמרץ תוך כדי פעולות החייאה. צעיר בשנות ה-20 ונערה כבת 14, שסבלו מפגיעות-רב מערכתיות, טופלו בשטח ופונו גם כן בניידות טיפול נמרץ כשמצבם קשה".

מתן פריזלר, חובש באיחוד הצלה, סיפר: "מדובר ברכב שהתנגש בעץ וכתוצאה מכך העץ ומנוע הרכב נעקרו ממקומם. הענקנו סיוע ראשוני בזירת התאונה לפצועה באורח אנוש, ולגבר ואשה שנפצעו באורח קשה. כמו כן למרבה הצער נקבע מותה בזירת התאונה של צעירה שסבלה מפגיעה רב מערכתית כתוצאה מאופי התאונה".

זירת התאונה באשקלון // צילום: דוברות המשטרה

צילום: דוברות המשטרה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...