איש העסקים ג'פרי אפשטיין | צילום: אי.פי

מיליארדר יהודי נעצר בחשד לסחר בקטינות

ג'פרי אפשטיין, איש עסקים ממדינת פלורידה, נעצר בחשד שסחר בנערות למטרת שירותי מין • בעבר הורשע במסגרת הסכם טיעון בשידול קטינות לזנות

ג'ופרי אפשטיין, איש עסקים יהודי ממדינת פלורדיה, נעצר היום (ראשון) בחשד שסחר בקטינות לצורכי מין. אפשטיין צפוי להתייצב מול שופט במנהטן מחר, כך הדליפו אנשי משטרה אנונימיים לכלי התקשורת בארצות הברית.

על פי הפרטים שהודלפו, המעשים התרחשו בין השנים 2002-2005, וכוללים עשרות מקרים של שידול קטינות, חלקן בנות 14, לזנות וסחר בהן. על פי החשדות, אפשטיין שילם לקטינות עבור מסאז' ולאחר מכן דרש שיקיימו יחסי מין עמו. 

אפשטיין אף שילם לקטינות על מנת שיקיימו יחסי מין עם חבריו, ועם גברים אחרים, מהם ככל הנראה גבה תשלום בעצמו. עורך דינו של אפשטיין, ג'ק גולדברג, סירב להגיב על הטענות.

המעשים ככל הנראה התרחשו בביתו של אפשטיין בפאלם ביץ' שבמדינת פלורידה. אפשטיין עומד בראשה של קרן גידור גדולה ומחזיק בקשרים פוליטיים נרחבים בהם עם הנשיא לשעבר ביל קלינטון והנשיא המכהן דונלד טראמפ.  

אפשטיין הורשע בשנת 2008  במסגרת הסכם טיעון בשידול קטינות לזנות ונשלח ל-13 חודשים של מאסר פדרלי. מסמכים שהוצגו בזמנו לבית המשפט הראו כי מעל 40 קטינות הובאו לביתו של אפשטיין בפלורידה.

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...