צילום: //

היכן לעשות אירוע ברמה? כל מה שצריך לדעת

la casa tapas"" מתבררת כמעוז מסעדות האירועים בישראל. מדובר במסעדה לאירועים המארחת קבוצות ומקיימת סדנאות אוכל. כל הפרטים בתוך הכתבה שלפניכם

ביקור במסעדה העלה שבמקום מתקיימים עשרות אירועים בחודש: בר מצוות, אירוסין, פדיון הבן ועוד. סדנאות האוכל עשו לעצמן שם בכל המדינה - סדנאות איטלקיות וספרדיות וגם ערבי סלסה לדרום אמריקאים. המקום משדר ניחוח ספרדי, אם לשפוט לפי עיצובו. הכלים מיובאים היישר מספרד והשף - חיים חיון, נסע להתמחות בספרד, בעיקר בהכנת מאכלים ספרדיים. התמחות אצל המאסטר, חיים כהן, השלימה את התהליך. בהנהלת החברה מספרים: “המקום שלנו הוא מאוד ביתי ולכן גם שמו: לה קאסה”.

צילום: יעקב לדרמן.

העסק ממוקם ברחוב רבי עקיבא 6 במרכז העיר ירושלים ופעיל כבר שנתיים וחצי. ניתן להתרשם כי האירועים נעשים ביד אומן ומשדרים בייתיות ומשפחתיות. קבלנו שם שירות מצויין, ממלצרים שרובם המכריע היו דוברי ספרדית. גם האוכל היה נפלא. בעלי המקום גמישים, קשובים לקהל ומתאימים תפריט ואופי אירוע לצרכי הלקוחות.

על מה אנו ממליצים? בעיקר על האסדו, בשר בבישול ארוך של 6-7 שעות בישול, עם ניחוחות של דרום אמריקה. הטעם הנפלא של מנת הבית הזו הפילה אותנו מהרגליים.

צילום: יעקב לדרמן.

השף מספר: “אנחנו מתמחים באירועים פרטיים. אנחנו עושים רק אירועים וסדנאות וזה הייעוד של המקום שלנו,  זה לא מקום של סרוויס. כמובן שמדובר באירועים ברמה הגבוהה ביותר.

המיקום הוא במרחק הליכה מהכותל. אפשר לשלב אירוע ביחד עם סדנא. אנחנו עורכים סדנאות של בשר שמתחלקות לזמן של עשייה וזמן לאכול, ביחד עם שפים בכירים מהתחום. אנחנו בעלי כשרות מהודרת, כשר למהדרין. הבשר שלנו הוא חלק. זאת ההזדמנות לטעום את המנות

מרחובות ספרד מבלי לחרוג משמירה מוקפדת על חוקי הכשרות.

בעמוד הפייסבוק המצויין ניתן להתרשם ממבחר מנות הקייץ הקרוב. באירועים ראינו את השף מסתובב בין הקהל ומקבל מחמאות. בערב טאפאס פגשנו שם זמרים שהופיעכו באחרונה בתכנית “דה ווייס”. התברר שחלק מהם ממלצרים במקום. פגשנו שם את שגריר הרפובליקה הדומיניקנית שהחמיא על האוכל. גם הרב של קהילת ונצואלה התארח עם קבוצה של נוצרים אוהבי ישראל.

בקרו אותנו בפייסבוק- https://www.facebook.com/pg/lacasatapas2017/ads/?ref=page_internal

או באתר- http://la-casa-tapas.click2eat.co.il/

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...