קובי מרימי התארח לפני מספר ימים במדריד, לטובת מסיבת האירוויזיון, שבה גם ביצע את השיר "הום".
אחד מערוצי היוטיוב הנצפים, שמוקדש כולו לענייני האירוויזיון, אירח את קובי כחלק מפרויקט ראיונות עם נציגי האירוויזיון מהארצות השונות, ואנחנו חייבים לספר שמדובר בראיון הכי חמוד שנציג אירוויזיון כלשהו נתן אי פעם.
המראיין מערוץ "wiwibloggs", דבאן, פלירטט עם מרימי לאורך כל הסרטון, מה שמובן לחלוטין (גם אנחנו היינו עושים אותו דבר), ומדי פעם מרימי השיב לו בפלרטוט.
"הוא מישהו", אמר דבאן בהקשר של פזמון השיר, "והוא ייקח אותי הביתה, הום".
"נראה איך הריאיון הזה יתקדם ואז אני אחליט אם לקחת אותך הביתה", השיב לו קובי ודבאן התמוגג.
בשלב מסוים פנה אליו קובי ואמר "זה ראיון קצת משעמם", אבל תיקן את עצמו מיד "אני מרגיש שהוא לא הולך כל כך טוב, נראה לי שזה בגלל איך שאני יושב, אני מנסה להיראות קול". "אבל אתה קול", אמר לו המראיין. צודק.
בהמשך הביע קובי חששות: "איזה מביך זה יהיה אם אני אתחיל לשיר משהו ומשהו יקרה עם הקול שלי, ואנשים יחשבו 'הוא יכול לשיר רק את 'הום', ואף שיר אחר".
• פרויקט האירוויזיון הענק של כל הזמנים! כל הסיפורים שמאחורי השירים
בחלק השני של הריאיון ביקש דבאן ממרימי לשיר שירי אירוויזיון ישראלים ישנים, מה שקובי עשה בצורה מופלאה, בעוד המראיין מפתיע אף הוא ושר בעברית.
באמצע השדרה, לפני עוברים ושבים תמימים, ביצע קובי את "רק בשבילו" של מורן מזור, את "The Fire In Your Eyes" של בועז מעודה, גמגם את השיר של מיי פיינגולד, "דינג דונג" של דנה אינטרנשיונל, "מילים" של הראל סקעת, "השקט שנשאר" - שירי מימון, "חובי סטאר - "Made Of Stars", "גולדן בוי" של נדב גדג', ואת "טוי" של נטע ברזילי.
לסיום, אמר לו דבאן המתרגש "טייק מי הום!" וקובי ענה לו "אני אשיר לך את השיר הזה הלילה... לא עכשיו". חמוד שכזה.
• איך תגיע גל גדות לאירוויזיון?
• ישבור שיא: חשיפה פנומנלית לאירוויזיון
• מפתה: שיר אלמליח תביא את התיירים
• במקום רונאלדו: הקמפיין החדש של גל גדות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו