במכבי ת"א פונים לאוהדים. אחרי ההדחה מהיורוליג ולקראת הישורת האחרונה בליגה, הבעלים של הצהובים שמעון מזרחי, העביר הערב (חמישי) מכתב רשמי לאוהדים, בו איחל להם חג פסח כשר וגם סיפר להם על התוכניות לעתיד הקרוב.
"לא העפלנו לשלב הבא של משחקי רבע הגמר במסגרת היורוליג, חסרו לנו ניצחון אחד או שניים, שאמורים היו להעלותנו לפלייאוף ואפילו להגיע למיקום נכבד בין שמונה הראשונות", כתב מזרחי, "בצד האכזבה נזכיר גם את החיוב, דוגמת ניצחון החוץ הגדול במוסקבה על צסק"א, התצוגה הנפלאה כאן בבית מול ברצלונה וניצחונות על אולימפיאקוס של דייויד בלאט, על פנאתינייקוס תחת שרביטו של ריק פיטינו ועל ארמאני מילאנו - ואלה רק כמה דוגמאות. נזכיר עוד כי היינו בתמונת העלייה להצלבה עד המחזור האחרון".
"בעונה הבאה נכון לנו שינוי במספר הקבוצות המשתתפות ביורוליג ומספרן יעלה מ-16 ל-18, כלומר, ארבעה משחקים נוספים בעונה הרגילה, מכאן ששני משחקי יורוליג נוספים ייערכו כאן בביתנו החם היכל מנורה מבטחים - עובדה אשר מחייבת העלאה קלה ביותר של מחירי 'המנוי המשולב'".
מזרחי ושחקני מכבי ת"א. המחירים יעלו בעונה הבאה // צילום: אלן שיבר
"בלב חם אומר כי מינויו של המאמן החדש יאניס ספרופולוס הביא לשינוי בגישת השחקנים ובדרך המשחק, נכון עשינו כאשר המאמן היווני הוחתם מראש גם לעונה הבאה ויהיה זה הוא אשר יקבע את זהות השחקנים לעונת 2019/20. ברור שינסה הוא להשאיר את שלד הקבוצה הנוכחית עד כמה שניתן, אך לא תהיה זו משימה פשוטה עבורנו - הן במישור המקצועי והן במישור הכספי, כאשר שחקנים כמו טאריק בלאק וג'וני אובראיינט כבר מבוקשים ב-NBA".
"לצד השחקנים הזרים נראה כי העונה הנוכחית הייתה עונת חישול וקידום רב לשחקנים הישראלים הצעירים שלנו, דני אבדיה ויובל זוסמן, אשר מועמד אף להיבחר בדראפט ה-NBA בקיץ הקרוב. אנו נאחל לו הצלחה..".