צילום: אי-אף-פי // מרסלו מנסה להרים את בנזמה. הצרפתי כבש שני

ממשיכה לזייף: רק 1:1 לריאל מול לגאנס

קארים בנזמה (51) הציל את האורחים בדרבי הקטן של העיר מדריד • ג'ונתן סילבה העלה ליתרון בדקה ה-45 • אנגליה: ארנסל ניצחה 0:1 את ווטפורד בחוץ

ריאל מדריד חלמה הערב (שני) על שלוש נקודות כשבאה להתארח אצל לגאנס בדרבי הקטן של העיר מדריד, שסגר את המחזור ה-32 בליגה הספרדית, אך שוב לא הצליחה להרשים ואיבדה שתי נקודות חשובות בצמרת אחרי תיקו 1:1 מאכזב.

בשורה התחתונה, הבלאנקוס, שהגיעו אחרי הניצחון הקשה על אייבר 1:2 במחזור הקודם בסנטיאגו ברנבאו, שוב לא הצליחו להיצמד בחזרה ליריבה העירונית, אתלטיקו מדריד, שמובילה בארבע נקודות ממעלה המקום השני. 

מי שעלתה ראשונה על הלוח הייתה המארחת, לאחר שהמגן השמאלי ג'ונתן סילבה בעט במדויק לפינה של נבאס בדקה ה-45. 0:1 למארחים והאוהדים בשמיים. שש דקות בתוך המחצית השנייה, קארים בנזמה הצליח להציל את אלופת אירופה עם הכיבוש החמישי שלו בארבעת המשחקים האחרונים. החלוץ הצרפתי נעצר ע"י השוער איבן קוויאר אבל הצליח לדחוק את הריבאונד פנימה. 1:1 בסיום.

 לגאנס חוגגת את היתרון השביר, הערב // צילום: גטי

לגאנס: איבן קוויאר; אלאן ניום, אונאי בוסטינזה, קנת אומרו, דימיטריוס סיובאס, ג'ונתן סילבה; מיקל וסגה, רובן פרס, חאבייר אראסו; מרטין ברייתווייט, גוידו קאריז'ו.

ריאל מדריד: קיילור נאבאס; דני קרבחאל, רפאל וראן, נאצ'ו, מרסלו; פדריקו ואלוורדה, קאסמירו, לוקה מודריץ'; איסקו, קארים בנזמה, מרקו אסנסיו.

אנגליה: ארסנל ניצחה הערב 0:1 את ווטפורד. התותחנים עלו בחזרה למקום הרביעי זאת לאחר שפייר אמריק אובמיאנג ניצל טעות גדולה של השוער בן פוסטר כדי לכבוש כבר בדקה העשירית.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...