הפעיל החברתי ומייסד מפלגת בט"ח סמיון גרפמן מתכוון לחדש את קמפיין הבחירות "נאש קונטרול" מ-1999, של מפלגת ישראל בעלייה בראשות נתן שרנסקי.
סיסמת הקמפיין המוצלחת של שרנסקי: "אם ווה-דה פוד ש"ס קונטרול? נייט אם ווה-דה פוד נאש קונטרול", דרשה להוציא את השליטה של ש"ס במשרד הפנים, והובילה למינויו של שרנסקי לשר הפנים לאחר הבחירות.
כעת חוזר סמיון, שהקים את מפלגת בט"ח (ביטחון חברתי), לקמפיין הזכור לטובה, וגם הוא מתכוון לדרוש את משרד הפנים ולהוציאו משליטת ש"ס בראשות השר אריה דרעי.
סמיון יוצא בקמפיין נגד דרעי ונגד הבירוקרטיה בישראל, כשהוא חורט על דגל מפלגתו את המאבק על זכויות המיעוטים וסיוע לאוכלוסיות המוחלשות במדינה.
"הבירוקרטיה והשחיתות - הן הבעיות המרכזיות של ישראל, טרור לא קיים רק בנושאי בטחון, אלא גם בביטחון החברתי", כתב בעמוד הפייסבוק שלו, כחלק ממצע המפלגה שהקים. "מפסיקים להשתמש בצמד המילים מיסים ויוקר המחיה ומתחילים לפעול. קיבלנו החלטה - "מספיק".
בריאיון שהתפרסם ב"ישראל היום" בינואר האחרון, הסביר סמיון את ההחלטה להקים את מפלגת בט"ח. "האנשים שלמעלה לא מודעים לבעיות שקיימות פה בכל בית ובית", אמר. "נעשה דברים גדולים, כי הגיע הזמן לדאוג לאזרח הקטן ואין מישהו אחר שירים את הכפפה".
גרפמן בן ה-43 התפרסם בעקבות סרטוני רשת ויראליים, בהם הוא נאבק על זכויות מיעוטים ומסייע לאוכלוסיות מוחלשות במאבקן. כיום הוא בעל פינה בתוכנית "הצנרת" ומתחזק חשבונות פייסבוק ואינסטגרם בעלי מאות אלפי עוקבים.