ביוון עדיין מלקקים את הפצעים בעקבות המשחק הטעון אמש בין אולימפיאקוס לפנאתינייקוס שפוצץ על ידי דיוויד בלאט ושחקנים בטענה לשיפוט מגמתי לטובת היריבה.
הקבוצה מפיראוס הודיעה היום (ה') כי לא תופיע יותר למשחק נגד היריבה המושבעת אם ישובצו שופטים יוונים, "החל מעתה והלאה, הקבוצה לא תופיע למשחקים מול פנאתינייקוס ללא נוכחות של שופטים זרים" כך נכתב בהודעת המועדון.
בנוסף לכך במועדון מפיראוס הפנו אצבע מאשימה לשופטים הספציפיים כפי שנאמר בהודעה: "מעתה והלאה לא נופיע לשום משחק תחרותית נגד כל יריבה שהיא כל עוד השופטים אנאטופולוס, מאנוס ופאנאיוטו ישפטו בו".
והתייחסו ליחס ההימורים המדאיג שהיה למשחק: "אנחנו דורשים גם מהרשויות לבדוק מה הסיבה שבגינה צנחו יחסי ההימורים על ניצחון של פנאתינייקוס במשחק אתמול. הצניחה הזו קרתה בדיוק אחרי ההודעה על השופטים שינהלו את המשחק הזה".
כשבנוסף בקבוצה הודיעו כי לא יאפשרו יותר לבעלים השינוי במחלוקת של פנאתינייקוס, דימיטריס ינאוקופולוס להיכנס לאולמם הביתי.
כזכור המשחק הטעון בין שתי היריבות המושבעות שהתקיים במסגרת חצי גמר הגביע פוצץ במהלך הפסקת המחצית, כשהתוצאה עמדה על 40:25 לאולימפיאקוס לאחר שדיוויד בלאט הורה לשחקניו לא לעלות למחצית השניה כמחאה על השיפוט. בעקבות החלטה זו, האדומים ספגו הפסד טכני ואף עשויים להיענש בהורדה של נקודה עד שש בליגה.