יצא דרעק: שם נוסף מצטרף לרשימה המאוד לא מחמיאה של אמנים המואשמים בהטרדה מינית, והפעם מדובר בראפר המצליח דרייק.
אחרי שהטריף את הרשת עם הקליפ הויראלי "In My Feelings", שהביא עמו את אתגר הקיקי המפורסם, מגיע סרטון אחר של הזמר ומשגע את הרשת בנסיבות שונות לחלוטין.
בסרטון מלפני מספר שנים שעלה לטוויטר בסוף השבוע, דרייק (32) נראה מעלה לבמה מעריצה בהופעה שלו. בסרטון הוא מחבק ומנשק אותה, ולאחר שהוא שואל לגילה ומגלה שהיא בת 17, הראפר מוסיף לגעת בה ואף הופך את הנגיעות למניות יותר. דרייק בהמשך אף ממשש את החזה שלה, תוך שהוא מתבדח על גילה ומצהיר כי אינו יכול ללכת לכלא.
"אני לא יכול ללכת לכלא" נשמע דרייק צועק לקהל המריע לו בסרטון. "היה לי כיף. אני לא יודע אם אני צריך להרגיש אשם או לא, אבל היה לי כיף. היה לי כיף להרגיש את החזה שלך על הגוף שלי ואני מודה לך", הוא אמר לצעירה לפני שנישק אותה עוד מספר פעמים, ושלח אותה לדרכה.
אחרי שהסרטון צף ברשת בסוף השבוע, התגובות הזועמות של הגולשים לא איחרו להגיע. "הוא חתיכת חרא מסוג אחר שהמשיך להתנהג ככה אחרי שגילה בת כמה היא", זעמה גולשת. אחר הוסיף: "הוא המשיך לדבר על המראה החיצוני שלה, כמה נעים הרגיש החזה שלה על הגוף שלו ונישק אותה על השפתיים". "הוא בן זונה חולה", הוסיף גולש נסער אחר.
למרות הסערה שעורר, מכיוונו של דרייק לא נמסרה תגובה רשמית עד רגע זה.
• "באסה סבבה": השיר החדש של נטע
• חדש: הקליפ החושפני של אברהם טל