אחת המנות הפופולריות במסעדות בחורף היא מנת מרק מנחמת ועשירה. ברוב המסעדות ניתן למצוא היום מנות משתנות וקבועות של מרקים ואף חלקים שלמים בתפריט שמוקדשים לתבשיל הנוזלי. השבוע טעמנו שלוש מנות חדשות של מרקים המוצעות ברשתות של מסעדות מוכרות. זה מה שחשבנו עליהם, אחרי הפווו הארוך על הכף.
מה חדש במרק?
רשת ג'פניקה מציעה מרק בטטה וג'ינג'ר על בסיס ציר ירקות וחלב קוקוס ובליווי שבבי אורז וקישוטי בצל ירוק. מחיר מנה: 29 שקלים.
מרק בטטה וג'ינג'ר של ג'פניקה // צילום: יח"צ
רשת לנדוור משיקה בימים אלה מנה חדשה של מרק עגבניות ואורז בנגיעות של ג'ינג'ר, צ'ילי אדום והמרכיב המפתיע: נענע. מחיר מנה: 25 שקלים.
רשת האוכל האסייתי "נגיסה" מציעה מרק בטטה קלאסי ומתוק. מחיר מנה: 17 שקלים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו