וויין רוני לא מתגעגע לפרמיירליג. הכוכב האנגלי של די.סי יונייטד האמריקאית, הבהיר הערב (שלישי) במסיבת העיתונאים לקראת משחק הידידות של האנגלים מול ארצות הברית, כי הוא לא מתכוון לסיים את הקריירה העשירה שלו דווקא באי הבריטי.
"אני מתכוון לסיים את הקריירה שלי בארה"ב", הסביר רוני, "אין לי כוונה לחזור לפרמיירליג. אומנם זה היה יכול להיות נחמד, אבל עכשיו הרבה יותר חשוב עבורי להיכנס לוומבלי בפעם האחרונה ולהיפרד כמו שצריך מאלפי האוהדים, שתמכו ועודדו אותי לכל אורך הקריירה שלי.
כזכור, החלוץ בן ה-33, שלמעשה יחזור רק למשחק אחד לנבחרת שלושת האריות כדי לרשום את הופעתו ה-120 במדים הלאומיים וגם למען איסוף כסף לטובת פעילות צדקה שהשחקן עצמו מארגן, הסביר מה התרחש מאחורי הקלעים: "על ההחלטה לחזור למשחק מול ארה"ב קיבלתי רק לפני שבועיים.
"אני וגארת' סאות'גייט הגענו למסקנה משותפת שזה יהיה מצוין אם אקח חלק במשחק. ההחלטה שלי לפרוש הייתה נכונה, זה הזמן הנכון לפנות את המקום לטובת השחקנים הצעירים".
רוני הספיק לרשום 119 הופעות במדי הנבחרת האנגלית, והוא מלך שעריה בכל הזמנים עם 53 כיבושים.