הנבחרת הצעירה של ישראל גברה היום 1:3 על אירלנד במסגרת מוקדמות היורו עד גיל 21. עם זאת שחקניו של המאמן מרקו בלבול רחוקים מלהעפיל שלב הבא. המאמן התייחס למשחק: "המטרה הייתה לסיים כמה שיותר גבוה בבית ולנסות לעבור את אירלנד ומול קוסובו זה יהיה אפשרי. רצינו לשחק כדורגל טוב והמחצית הראשונה הייתה פנטסטית"
על הקמפיין בכללותו הוסיף: "פתחנו את הקמפיין בצורה יוצאת מן הכלל, אחרי זה איבדנו את המומנטום ונכנסנו לסחרור שלא היה טוב. אני שמח שהיום הצגנו גם יכולת טובה והתוצאה מוצדקת. הבית היה קשה, להעפיל מהמקום השני זה היה משימה כמעט בלתי אפשרית. אנחנו שמחים שיש לנו כמה שחקנים בנבחרת הבוגרת ובסופו של דבר המטרה של הנבחרת הצעירה היא לייצר שחקנים לבוגרת"
הנבחרת הצעירה של ישראל תראה את אליפות אירופה הקרובה רק בטלויזיה, לאחר שכבר איבדה סיכוי להעפיל לשלב הבא, ולכן המשחק נגד אירלנד היה מראש לפרוטוקול בלבד עבור החבורה של מרקו בלבול.
מול יציעים כמעט ריקים לחלוטין בעכו, אבל תחת עיניו הבוחנות של ווילי רוטנשטיינר מהיציע, ניסתה הנבחרת להשיג ניצחון שיפצה על הקמפיין המאכזב, אבל לא פחות מכך, להשיג נקמה על ההשפלה שספגה במפגש הקודם מול האירים.
המחצית הראשונה הייתה בשליטה מוחלטת של הנבחרת, שאמנם רק כבשה שער אחד מרגלי גבי קניקובסקי הנהדר, אבל הייתה בהחלט ראויה ליתרון של יותר משער אחד אך החמיצה. המגמה נמשכה גם במחצית השנייה, אבל טעות קשה של השוער אסף צור איפשרה לירוקים לחזור למשחק.
אלא שישראל הגיבה מהר עם שער של המחליף מקסים פלקושצ׳נקו, שהרים כדור לרחבה שעבר את כולם ונחת ברשת של האורחת. יונתן כהן כבש את השלישי ונעל את תוצאת המשחק המוצדקת. בשלישי הנבחרת של מרקו בלבול תנעל את הקמפיין במשחק ביתי מול קוסובו.