אוכל לשעות הערב

שת"פ בין מותג האלכוהול אפרול והמיזם הקולינרי Eatwith מזמין אתכם לערבי אוכל, אלכוהול והרצאות מעניינות

מינגלינג בשעות המוקדמות של הערב // מתן כץ // מינגלינג בשעות המוקדמות של הערב

לפעמים ללכת לאכול ארוחה טובה עם אלכוהול איכותי מיד אחרי העבודה זה לא רע... באירופה זה דבר שבשגרה, אצלנו זה עוד בדרך.

טרנד נוסף שמגיע אלינו הוא שילוב הארוחות והאלכוהול עם הרצאות כאלה ואחרות. אנחנו שומעים על כך בחוגי הבית או במיזמים כמו "מדע על הבר" והרצאות כדורגל בברים. 

כעת נרקם לו מיזם חדש. תוצר של שיתוף פעולה בין מותג האלכוהול אפרול והמיזם הקולינרי Eatwith.

מדובר בסדרת ארוחות אפריטיבו שייערכו בבתיהם של המארחים ויציעו בנוסף לקוקטייל אפרול שפריץ תפריט טעים ומגוון ממיטב המארחים של Eatwith והרצאות בנושאים שונים. 

מנות קטנות וטעימות // מתן כץ

האירועים יתקיימו בשני סבבים, הסבב הראשון (Aperitivo Concept) יכלול הרצאות קצרות ופונה לאנשי הקהילות המקצועיות ולחובבי תחומים מגוונים כמו: מעצבים בסטארט אפים, ניהול קהילות, עיצוב פנים ואדריכלות ועוד. 

הקונספט מאפשר לאורחים להגיע לערב מוקדם שיכלול הרצאה קצרה של דובר/ת מהתחום, קולינריה וכמובן מינגלינג ונטוורקינג. 

הסבב השני (Aperitivo Time) ייצמד למסורת האיטלקית ויתרכז במשקה, מנות קטנות ומינגלינג ללא הרצאות. 

בניגוד לערבי האוכל המסורתיים של Eatwith, כאן הערב יתקיים אווירה קלילה ללא ישיבה סביב שולחן כמקובל.

מי הם המארחים? 

בין אלו שיארחו אתתכם בביתם תוכלו למצוא את רן ונעה- מארחים בחצר נווה צדק, תל אביב. בין המנות: פולנטה קרמית ופטריות בבלסמי, ברוסקטה עגבניות, ריקוטה ודג ים כמעט כבוש, ציזיקי וקלמרי בחמאת לימון ועוד.

מיה ויונתן-  מארחים בלופט בדרום תל אביב. בין המנות: ברוסקטה צרפתית- חמאה, ריבת בצל ופלפל שחור, גבינת ברי חרוכה ורוקט, מיני המבורגר בלחמניית בריוש ועוד.

הבנות- מארחות על הגג במרכז תל אביב. בין המנות: פטה כבד בכפית עם קולי פטל וקריספי בורגול, ברוסקטת סלמון אפרול ותפוזים עם שמנת חמוצה ועירית ועוד.

חמי- מארח בסטודיו בפלורנטין בין המנות: שיפוד שרימפס ובמיה בגלייז שושקה, פירות וגבינות בגריל: גבינה ערבית ואפרסמון חרוך ועוד.

נדיה- מארחת  בדירתה במרכז תל אביב, תפריט איטלקי טבעוני. בין המנות: כדורי ריקוטה שקדים ממולאים בתרד מוקפץ, גלילים של חצילים ממולאים ברוטב עגבניות, בשמל ,גבינת קשיו ועוד.

כל אורח יתכבד בקוקטייל אפרול שפריץ // מתן כץ

אירועי האפריטיבו יתקיימו החל מה- 28.05.18 בין השעות 19:00 ל-21:30 ויימשכו עד ה-20.06.18 ברחבי תל אביב.

מחיר השתתפות באירוע 140 שקלים לאדם.

הרשמה לאירועים בלינק: http://hooliganspro.co.il/eatwithaperol/index.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר