שופטי הכדורגל הודיעו באמצעות ההסתדרות החדשה כי סכסוך העבודה מול ההתאחדות לכדורגל יחודש עוד 48 שעות. מדובר במאבק שמנהלים עוזרי השופט על תנאי העסקתם בהתאחדות.
המשמעות היא כי העיצומים יחודשו בדומה לדחיית המשחקים ברבע שעה כפי שקרה בחודש ספטמבר האחרון. במכתב שהוגש לבית הדין לעבודה נטען לדחיית פגישות עבודה שתוכננו בין הצדדים.
כמו כן, הלינו השופטים כי לא קיבלו הצעה לתכנית כלכלית. מההתאחדות לכדורגל נמסר בתגובה כי" למרות התקדמות משמעותית בפגישות שנערכו בין הצדדים, ובכלל זה הגשת הצעה ראויה ומכובדת בעניין תשלום עבור כנסים מקצועיים ועוד, ורצון כן מצד ההתאחדות להגיע לעמק השווה, בחר הצד השני לחזור שוב לשיטת האיומים על האוהדים, הקבוצות והשחקנים בניסיון להלך אימים ולשבש את שגרת הכדורגל, והכל מתוך מחלוקת פנימית ויצר הרס חסר ריסון".
עוד הוסיפו בהתאחדות: "יש מידה גדולה של ציניות וגניבת דעת מצד אלה הטוענים לדחיית ישיבות, כאשר לבקשתם מבוטלות פגישות באמתלות אישיות ובהסכמת הצדדים, או כאשר ארגון בשם ההסתדרות הלאומית נחרד מכך שבחופשת הפסח יש מי שאינם עובדים.
"ההתאחדות תפנה לבית המשפט כדי שפעם נוספת יבהיר לנציגי השופטים ולהסתדרות הלאומית כי יש גבול לכל תעלול. ודאי כאשר הוא בא על חשבון ילדים, בני נוער, אוהדים ואוהדות שרק רוצים ליהנות ממשחקי הכדורגל. בצד זאת, נמשיך להיות הצד הבוגר והאחראי ונקרא לחובבי הדרמות המיותרות לשוב לשולחן המשא ומתן״.