צילום: אלן שיבר // בני בן זקן. רוצה לצמק את הפער בפסגה

בן זקן: "לא יהיה פשוט מול הפועל חיפה"

מאמן בית"ר ירושלים במסע"ת לקראת המשחק מול האדומים: " קבוצה טובה ונמצאת במקום שלה בזכות" • על עתידו המקצועי של שכטר: "אני לא מתכוון לדבר על הרכבים"

בבית"ר ירושלים ישלימו היום (ראשון) את ההכנות לקראת המפגש המסקרן מול הפועל חיפה (שני, 21:00). הירושלמים יחכו למעידה של הפועל באר שבע מול מכבי נתניה, שתאפשר להם לצמק לנקודה בודדת את הפער בפסגת הליגה.

מאמן הקבוצה, בני בן זקן, אמר הבוקר (ראשון) במסיבת עיתונאים לקראת המשחק: "הפועל חיפה קבוצה טובה ונמצאת במקום שלה בזכות. זה ממש לא יהיה פשוט נגדה מחר, אבל נבוא מרוכזים ומוכנים כדי לבצע את העבודה. אנחנו מתעלמים מהתוצאות של הקבוצות האחרות".

"אנחנו חושבים על המשחק שלנו ומבינים שהתוצאות שלנו הן אלה שיקדמו אותנו", המשיך המאמן הצעיר, "המחשבה שלנו ממוקדת רק במשחק הליגה. המחשבה שלנו ממוקדת רק במשחק הליגה".

על איתי שכטר, שמסופסל לאחרונה: "אנחנו לא מדברים על הרכבים ועל מה נעשה מחר, ולא נעשה את זה גם הפעם. המטרה שלנו היא שבית"ר ירושלים תמשיך לצבור נקודות ולהתקדם בטבלה. אני לא מדבר על הרכבים עכשיו".

"יש לנו פלייאוף שצריך להיות בו מרוכז וממוקד השנה. יש קבוצות טובות השנה. לכל קבוצה יש איכות בחלק הקדמי. אנחנו חייבים לשמור על ריכוז".

בן זקן חוגג עם שחקני בית"ר. חייב 3 נקודות מול האדומים // צילום: אלן שיבר

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...