אילוסטרציה// ארכיון

אח לשעבר התגלה כסכנה לציבור

בריטי שהתארח בנברסקה התגלה כפסיכופט כשחלק ברשת את חלומו לטרוף ילדות והעלה תמונה עם גרזן לפני דייט • לאחר שמארחיו גירשו אותו - נשלח לביה"ח פסיכיאטרי

לתושב קנטרברי, דייל בולינגר (62) יש איך נאמר בעדינות: "חלום מיוחד". האח לשעבר פרסם ב"Dark Net" כי יש לו פטיש לאכילת נערות צעירות. הוא אף העלה תמונה לרשת כשהוא אוחז גרזן אימתני לקראת דייט עם אישה, שלמזלה לא נפגשה עימו.

השאיפה יוצאת הדופן של דייל בולינגר, ועברות מין חמורות שביצע באנגליה, הובילו את בית המשפט בעירו לגזור עליו 9 שנות מאסר בפועל ב-2014.

בעקבות המשפט ברח דייל אל חברים בנברסקה שבארצות הברית שאירחו אותו בביתם. אלא שאפילו הם זרקו אותו אחרי שנודע להם על פשעיו ותשוקותיו המעוותות.

יש לציין כי החברים לא נפטרו ממנו בגלל פחד ממעשיו, על אף סטיותיו, אלא בגלל חשש ששכניהם יתקפו אותם בגלל האישיות יוצאת הדופן המתארחת בביתם.

אלא שהרשויות האמריקניות החליטו לא להסתכן. המשטרה בנברסקה עצרה וכלאה את האח לשעבר בבית חולים פסיכיאטרי סגור לחולי מין 10 ימים בלבד לאחר שגורש מבית חבריו. 

פרקליט המחוז סקוט ונדר הסביר כי, "אין לנו שום אישום מהותי נגד דייל בולינגר. הוא לא מוחזק במשמורת בגלל פשע שהוא ביצע בארצות הברית. הוא גם לא מהווה כרגע סכנה אלא שמדובר בצעד מתבקש לאור הפרסומים שלו ב-"Dark net" ולאור העובדה שהוא קנה גרזן וניסה לקבוע דייט עם בחורה".

בבריטניה עצמה חשוב לומר, הורשע בולינגר בגידול ילד בן 16 למטרות יחסי מין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...