√ פחות מ־48 שעות אחרי שזכתה בגמר "הכוכב הבא" והפכה לנציגת ישראל לתחרות האירוויזיון, נטע ברזילי התייצבה במכון כושר בהוד השרון עם אמא שלה. את הלופר היא השאירה בבית.
√ בחברת "קסטרו" רצו לצרף את הזמרת עדן בן־זקן - שכיכבה השבוע בכותרות בנסיבות פחות נעימות - לקמפיין הסלבס שלהם. אבל מציאות לחוד ותקציב לחוד, ועדן הודיעה בנימוס שהיא בחוץ.
מירי אלוני לא נפרדת מהבלונד // צילום: צ'ינו פפראצי
√ יום חמישי בבוקר, ח"כ אורן חזן ממתין כאחד האדם לשירות באחת מחברות הסלולר. כשאישה מבוגרת נכנסת למקום ומבקשת לקבל שירות לפני כולם, חזן לא מהסס ומפנה את מקומו.
√ אחרי הרבה מאוד שנות דוגמנות, אמא של אסתי גינזבורג ראתה אותה השבוע צועדת לראשונה על המסלול בתצוגה של "גולברי".
מיכל אנסקי מבלה עם הקטנה // צילום: צ'ינו פפראצי
√ לוסי דובינצ'יק כבר התרגלה לחיים ברמת גן. ביום חמישי זיהה אותה המדור ברחוב קריניצי בעיר, כשהיא בהפסקת סיגריה על ספסל ולצידה מקל הליכה.
√ אושיק לוי נכנס לאחרונה לאולפן הקלטות ויצא משם עם חידוש ללהיט "חוזה לך ברח", בשיתוף להקת "המוח הכחול".
√ יום רביעי בבוקר, צפון תל אביב: נתן זהבי מתיישב בגפו לצד דוכן מיצים טבעיים.
שי גבסו מתכתב עם ידיד או ידידה // צילום: ניר פקין
גם בשישי האחרון, איתי טיראן השכים מוקדם בבוקר כדי ללכת לתיאטרון. אבל לא כדי לעלות על הבמה, אלא כדי לצפות בקולגות שמשחקים ב"הילד חולם".
√ אם חשבתם שלכם היה קר בסוף השבוע שעבר, תחשבו מה עבר על צביקה הדר, שנסע לצלם שעשועון בקייב הרחוקה.
erans@israelhayom.co.il