אחרי שהחליטה לפתוח את הפנטהאוז שלה להרצאות והפכה את עצמה ליועצת לענייני זוגיות, אביבית בר זוהר גויסה לקמפיין פרסומי, שבמסגרתו פירסמה הבוקר (ג') בעמוד הפייסבוק שלה סרטון שבו היא מבשרת על פתיחת קורס לזיוף אורגזמות.
"הפעם אני רוצה לדבר איתכם על נושא שלא דיברתי איתכם עליו אף פעם - סקס", אומרת אביבית בסרטון שאותו צילמה בעודה בפוקט שבתאילנד. "אני יודעת שרובכן לא מרוצות וחלקכן הגדול אפילו לא מגיע לסיפוק מיני. אז בכל מה שנוגע לסקס לי יש שלושה כללים מאוד חשובים- לזייף, לזייף ולזייף. כשהגבר שלי מרוצה, אני הכי מרוצה.
"עכשיו תגידו לי: 'אביבית, מה אם אנחנו לא יודעות לזייף? מה אנחנו עושות?'", מוסיפה בר זוהר בהמשך הסרטון. "אל דאגה בנות, גם לזה אני דואגת לכן, ותמיד אני פה בשבילכן. קורס לזיוף אורגזמה של אביבית בר זוהר. כן, גם את תוכלי לזייף כמו כוכבת בשלושה שיעורים פשוטים בלבד".
בהמשך הסרטון מפנה אביבית את הגולשות ללינק שבו הן יכולות להשאיר את הפרטים שלהן.
בשנה האחרונה החלה בר זוהר לפרסם באינסטגרם ובפייסבוק שלה סרטונים הכוללים מגוון עצות לזוגיות, כמו, למשל, לעשות סקס עם הגבר שלכן כל יום.
אגב, בר זוהר בימים אלה רווקה, לאחר שנפרדה מאיש העסקים צחי מרקור, אבל היא לא נותנת לרווקות שלה לעצור אותה מלתת טיפים לזוגיות.