תושב הדרום שילם דמי כופר בשביל להשיב את מכוניתו שנגנבה על ידי ערבי תושב יהודה ושומרון, ולאחר זמן מה אותו חשוד חזר וגנב את רכבו בשנית.
החשוד, שמו נמר, שמסובך פלילית גם בעבירה של שהייה בלתי חוקית נעצר אתמול (רביעי) בחשד כי בחודש מאי 2017 גנב את רכבו של תושב הדרום, שאצלו עבד.
נמר נפגש עם המתלונן בעיר קרית גת ושם גנב לו את הרכב. לאחר שרכבו של המתלונן נגנב, הוא קיבל שיחת טלפון בה הוצע לו לקבל את רכבו בחזרה תמורת סכום כסף. לאחר משא ומתן המתלונן נכנס לשטחים, שילם כסף וקיבל את רכבו בחזרה, אך לאחר זמן מה הוא התלונן כי רכבו נגנב בשנית על ידי אותו החשוד. על פי החשד נמר שיכפל את מפתחות הרכב וגנב אותו בשנית.
עורך דינו: "סכסוך עסקי"
נמר נעצר על שהייה בלתי חוקית לפני כשבועיים, ורק אתמול נעצר בגין הגניבה. בדיון בהארכת מעצרו של נמר שהתקיים היום בבית משפט השלום באשקלון הודה החשוד כי עבד עם המתלונן ואמר שהיה ביניהם סכסוך עסקי וכי הרכב הושאר אצלו בהסכמה וכי הוא מכחיש את גניבת הרכב בפעם השנייה.
עורך דינו של החשוד ראוף נג'אר אמר ברדיו כי "מדובר במשיב שמכיר את המתלונן מזה מספר שנים, עובד אצלו ואף אותו מתלונן ביקר בביתו של המשיב בשטחים לא פעם ולא פעמיים אכל שם, ישן שם. הטענה שרכבו נגנב לא מקובלת עלי שכן ידע שרכבו נלקח, ידע איפה רכבו נמצא ומה הסיבה שהמשיב לקח את אותו הרכב. מדובר בסכסוך עסקי שהמקום שלו לא בהליך פלילי. אותו סכסוך כבר נגמר לפני מספר חודשים".
השופט אבישי כהן האריך את מעצרו של נמר עד ליום ראשון הקרוב. בהחלטתו כתב השופט כהן כי "מתיק החקירה עולה קיומו של חשד סביר הקושר את המשיב לביצוע העבירות המיוחסות לו ומכאן נגזרות אף עילות המעצר הנדרשות. אין מחלוקת כי המשיב שבפני עצור תום הליכים בהליך פלילי אחר נוכח כתב אישום המייחס לו עבירה של כניסה לישראל שלא כדין ולאור העובדה כי קיים מאסר על תנאי בר הפעלה בגין עבירה זו".