מתפנים וגולשים: חברת SC ג'ונסון, יצרנית המותג DUCK חשפה את הרגלי הבילוי, השהות והניקיון של הישראלים בחדר הנוחיות, והתוצאות, איך לומר, די מעניינות. הסקר נערך לרגל השקת 2 הניחוחות החדשים של המותג והשתתפו בו 611 נשאלים - גברים ונשים בגילאי 18-64 במדגם ארצי מייצג.
ראשית, ניכר כי הרשתות החברתיות השתלטו גם על השירותים. בסקר התגלה כי 48% מהשוהים בשירותים גולשים ברשתות החברתיות כדרך האולטימטיבית להעביר את הזמן.
ולממצאים הפחות אסתטיים – מהסקר עולה כי רק 36% מכלל האוכלוסייה מנקים את האסלה יום-יום ו-90% מנקים לפחות פעם בשבוע.
מחצית מרפדים במקום העבודה
באשר להבדלי הבילוי בשירותים בין המינים, נתון מפתיע חושף כי 51% מהגברים מרפדים את האסלה בנייר כאשר נכנסים לשירותים במקום עבודתם לעומת 29% נשים. כמו כן, הישראלים אינם מסופקים ממצב הניקיון בשירותים במקום עבודתם בו הם מבלים את רוב היום שלהם - 61% ענו שהניקיון סביר ו-17% ענו כי גרוע במיוחד.
יותר מרבע מהישראלים "כורעים" מעל האסלה במקום העבודה, אך כאן אין הפתעות – רוב הכורעים הן בכלל כורעות, 41% נשים לעומת 13% מהגברים. 24 אחוז מהנשאלים האחרים מעדיפים "להרגיש בבית" והם יושבים על מושב האסלה חשוף.