דולורס או'ריורדן, הקול האייקוני של להקת הרוק האירית The Cranberries, מתה אמש (ב') בגיל 46. קולגות וחברים הגיבו למותה הפתאומי ברשתות החברתיות.
נשיא אירלנד מייקל היגינס, כתב: "לדולורס והקרנבריז הייתה השפעה אדירה על מוסיקת רוק ופופ באירלנד ובעולם, אני זוכר בחיבה כיצד הכירו בינינו... מותה הוא אבידה ענקית לכל אלו שעוקבים ותומכים במוסיקה אירית ובאמנים אירים".
בוי ג'ורג': "דולורס או'ריורדן עזבה אותנו, אלו חדשות מצערות, אהבתי את הקרנבריז".
להקת גארבג', מסרה: "עצובים מאוד לשמוע על מותה הפתאומי של דולורס או'ריורדן, תנחומינו הכנים לקרנבריז ולכל אוהביה".
להקת דוראן דוראן: "אנו הרוסים לשמוע את הידיעה על פטירתה של דולורס או'ריורדן, המחשבות שלנו עם משפחתה בשעה נוראית זאת".
המוסיקאי האירי הוזייר ("Take Me To Church") כתב: "הפעם הראשונה ששמעתי את קולה של דולורס או'ריורדן הייתה בלתי נשכחת. זה העמיד בסימן שאלה כיצד סאונד של קול כזה יכול להתקיים בקונטקסט של מוסיקת רוק. מעולם לא שמעתי מישהו משתמש בכלי שלהם בצורה כזו. עצב והלם לשמוע על פטירתה, המחשבות עם משפחתה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו