״אני לא חושב שזה פייר לשים כאן ניידת״, אמר איש התקשורת, שמעון ריקלין לשוטר שתפס אותו נוהג 41 קמ״ש מעל המהירות המותרת בירושלים. ריקלין מבקש עתה מבית המשפט לבטל לו את השלילה המנהלתית שהוטלה עליו.
לפני כשבוע בשעות הבוקר, נהג שמעון ריקלין בכביש בגין דרום בירושלים שבו מהירות הנסיעה המותרת היא 80 קמ״ש. ריקלין נעצר על ידי שוטר תנועה כשהוא נוהג במהירות 121 קמ״ש , לפי דברי השוטר כשפסל את רישיונו מנהלתית ל-30 יום אמר ריקלין הביע ״חוסר רצון מובלט להבין את חומרת העבירה״.
ריקלין, שלא השלים עם רוע הגזרה, הגיש בקשה לבית המשפט לבטל את השלילה המנהלתית שלו ופרקליטו כתב בבקשה: ״לאור עברו התעבורתי שאינו מכביד, לא היה מקום לפסילה״. הדיון בבקשתו של ריקלין יתקיים בימים הקרובים.
ריקלין עצמו התרעם על כך שפרטי שלילת רשיונו הודלפו, לטענתו על ידי המשטרה, ל"ישראל היום".
ריקלין, איש תקשורת המזוהה עם הימין הפוליטי ותושב התנחלות מעלה מכמש, גרר השבוע ביקורת לאחר שאמר בתוכנית רדיו על יהודה יפרח, ממפוני עמונה: "תראו מי מדבר על שחיתות שלטונית! יהודה יפרח, שבית המשפט קבע שהוא ישב על קרקע גזולה ובלתי חוקית בעמונה. אתה תטיף לראש הממשלה על שחיתות?"