למרות האכזבה מהתוצאות ומההפסד הביתי לבית"ר ירושלים , בשלב זה אין למכבי חיפה כוונה לפטר את גיא לוזון. בצמרת המועדון טענו הערב כי ראו מגמת שיפור בקבוצה, אך לכולם במערכת ברור שבשלב הזה של העונה לוזון יידרש לשפר גם את התוצאות, ומצפים שזה יקרה כבר במחזור הבא.
המאמן עצמו אמר לאחר המשחק: "זה משחק שבכדורסל היה נגמר 20 הפרש לטובתנו. לא יהיה מקום בתקציר לכל המצבים שלנו. קליימן היה ביום ענק, והגול שכבשנו היה מאוחר מדי. הפסדנו, אבל שיחקנו מצוין. אין לי טענות לאף שחקן. ציפינו להרבה יותר מתחילת העונה, אבל אני והשחקנים ביחד, אחרי נצחונות ואחרי הפסדים. אפשר להבין את הקהל, הוא דחף אותנו מהשנייה הראשונה, בסופו של דבר צריך לפרוק את התסכול וזה בסדר".
בתוך כך, שמונה אוהדים משני מחנות האוהדים נעצרו הערב בגין זריקת אמל"ח ואלימות.
מכבי נתניה. הרבה לחץ השתחרר בקבוצה אחרי הניצחון על עירוני ק"ש, שהשכיח במעט את התבוסה לבית"ר ירושלים במחזור הקודם. "היה חשוב מאוד להחזיר את הנקודות ולהישאר בצמרת", אמר המאמן סלובודן דראפיץ', "יכולנו לשחק טוב יותר, אבל הגענו להזדמנויות וגם הדרך היתה טובה. אני אופטימי".
מלך שערי הליגה דיא סבע, שענד את סרט הקפטן בשל היעדרותו של ערן לוי, סיפר: "אנחנו מכוונים גבוה. אנחנו ממשיכים בדרך שלנו וזה מביא תוצאות, נשחק ככה בכל מגרש. אני לא מתייחס לבוררות, זה משהו שטוברוק ונתניה צריכות לסגור ביניהן. אני ממשיך לעשות את העבודה שלי על המגרש".
לפני המשחק נרשם בלאגן גדול בכניסה לאצטדיון בשל תקלה טכנית במערכת המחשוב של חברת הכרטיסים, שהובילה לכך שבנתניה נאלצו לפתוח את השערים.
בני יהודה. ללא קשר לאכזבה מההפסד למ.ס אשדוד, במועדון שוקלים לבצע שינויים בסגל בינואר. על הפרק - פרידה משניים מהמושאלים ממכבי ת"א, אליאל פרץ ומרסלו, שהיום שוב לא נכלל בסגל. "אנחנו משלמים המון כסף למרסלו, ולצערנו נפלנו איתו חזק", הודו בשכונה והוסיפו: "גם עם אליאל זה לא זה. נחשוב בינואר מה לעשות איתם".
המאמן יוסי אבוקסיס כעס לאחר ההפסד של קבוצתו ואמר: "הרבה שחקנים עשו טעויות שלא מתאימות לרמתם. כשאתה מחלק מתנות כמו שחילקנו, לא משנה מול מי תשחק, תפסיד. המשחק ברח לנו בגלל טעויות שלנו".
התאחדות. כחלק מהגברת האכיפה, שני צוותי בדיקות חומרים אסורים מטעם ההתאחדות לכדורגל הגיעו היום למשחקים בין הפועל עכו להפועל רעננה ובין מכבי נתניה לעירוני ק"ש. בסיום שני המשחקים נבדקו שמונה שחקנים - שניים מכל קבוצה, ומההתאחדות נמסר כי בדיקות נוספות יתבצעו גם במחזורי הליגה הבאים.